2777
2789

سلام دوستان من میخوام بچه اولم پسر باشه کلا تصمیم داریم که یه بچه داشته باشیم .اما خب بچه های خواهرم دخترن.برادرم ندارم ۳ تا خواهر دارم و شوهرمم برادر نداره .میترسم بچم دختر بشه .میشه راهنمایی کنین چی کمک میکنه شانس پسر دار شدن با ای یو ای بیشتر بشه.دارو یا تغذیه چی خوبه قبل از ای یو ای استفاده کنم

بیشتر به طبع همسرت و مقداری هم به طبع شما بستگی داره

ولی بچه اول رو فکر نکنم مراکز تعیین جنسیت کنن و درصد جوابدهی ای یو ای هم کمه

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعیین جنسیت باiui اصلا مطمئن نیست دختر شدن بچه مگه ترس داره☹️ بسپر ب خدا اگ خیلی اصرار داری باید iv ...

نه عزیزم ولی طعنه و حرفایی که میزنن واسم سنگینه من هنوز باردار نیستم و بهم میگن مادرت دختر اورده خودتم دختر دار میشی و شما دختر زایین و..

نه عزیزم ولی طعنه و حرفایی که میزنن واسم سنگینه من هنوز باردار نیستم و بهم میگن مادرت دختر اورده خود ...

چی بگم عزیزم

چقدر سطح فکرشون پایینه

انشالله هرچی صلاحته برات رقم بخوره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

ببخشیدد اگر انجام دادین میشه بمنم بگین

من عاشق دخترم

بارداری اولیم بخاطر ناباروری با ای یو ای انجام شد

میخواستم تعیین جنسیت بزنم برای دختر ولی ترسیدم احتمال بارداری را کم کنه سپردم به خدا و پسر شد

الان برای دومی میخوام یه کار کنم حتماااا دختر بشه خودمم خواهر ندارم خیلی دلم دختر میخواد