2777
2789
عنوان

دیشب رفتم مطب جراح بینی ،هنو نوبتم نشده برگشتم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همینجوری هم خیلی زیبایی وقیمت ب دل میشینه عمل نکن

انقد خانواده و فامیل شوهرم ب قیافه من ایراد میگیرن ،اعتماد به نفسم امد پایین،فکر میکنم زشتم😑

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
ازهمین میترسم

ترتس به جاس اخه هرکی عمل میکنه لپاش میاد بیرون کسی که لاغره صورتش پر نشون میده ولی وقتی خودش لپ داره چه جوری میشه یکیو دیدم یه جوری بود حال بستگی به چهر هرکسم متفاوته ولی شاید شما بکنی قشنگ شه نمیدونم حالا نظر بقیه روام بخون تصمیم بگیر ولی زیبایی طبیعی یه چیز دیگس چیه همه داره شبیه هم میشن😁

ترتس به جاس اخه هرکی عمل میکنه لپاش میاد بیرون کسی که لاغره صورتش پر نشون میده ولی وقتی خودش لپ داره ...

واقعا کسی ک لاغره عمل کنه بینی شو صورتش پر تر دیده میشه؟؟

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

استارتر نمی گم بینی خوشگلی داری اما زشت هم نیست 

به صورتت میاد 

ظاهرا بینیت گوشتی هست ، شاید با جراحی زیباتر بشه منتها کار هر دکتری نیست که خوب در بیاره 

برای همین شاید ارزش ریسک و جراحی نداشته باشه مگه اینکه واقعا دکتر اینکاره پیدا کنی 

در ضمن اگه بینیت خیلی کوچیک بشه شاید به ترکیب صورتت میاد الان زیبا و با نمک هستی عزیزم 

خب عزیزم بگرد یه دکتر خوب انتخاب کن

دماغت گوشتیه ی دکتری که دماغ گوشتیو خوب در میاره

من خودم دوسال پیش دکترمو انتخاب کردم رفیقام پیشش عمل کردن و سبک کارشم دوست دارم 

حالا تو میگی بعضیاش خوبن خودت میدونی

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
انقد خانواده و فامیل شوهرم ب قیافه من ایراد میگیرن ،اعتماد به نفسم امد پایین،فکر میکنم زشتم😑

جانم ایراد از خودشونه شما خیلی زیبایی برای دلخوشتیم نمیگم حقیقته به زیباییت افتخار کن خودت خودتو دوست داشته باشی چیزی نگی بقیم نمیگن خودشون ذاشت زشتی دارن که شمارو اینجوری میبینن والله شما خیلی قشنگی تازه خیلیم بانمکی یه شیرینی خاصی صورتون داره مخصوصا لبخندتون قدر زیبایتونو بدونین به حرف کسیم اهمیت ندین

واقعا کسی ک لاغره عمل کنه بینی شو صورتش پر تر دیده میشه؟؟

اره شما ندیدی دورتون من دیدیم همه انگار لپ دراوردن صورتشون پر میشه خوب طبیعیه دماغ جم وجور میشه لپ نما پیدا میکننه من هرکی دورم کرده دیدم خیلی عوض شدن صورتشون گرد شده انگار 

اره شما ندیدی دورتون من دیدیم همه انگار لپ دراوردن صورتشون پر میشه خوب طبیعیه دماغ جم وجور میشه لپ ن ...

اها نه ما اصلا کسی دور ورمون عمل نکرده اکثرا دماغشون بد نیست فقط من دلم میخاد عمل کنم منتها بابام نمیزاره میگه میترسم اونم از داستانایی ک شنیده طرف رفته اتاق عمل ب هوش نیومده🤧ولی شاید سال دیگه عمل کنم اگ بتونم 🌚صورتمم لاغره خیلی دوست دارم پر تر شه دماغم اصلا ب صورتم نمیاد از نیمرخ مخصوصا خیلی بدههه🤧🤧

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /