2777
2789

سلام عزیزم.

مبارک باشه.

از تجربه ۱۰ ساله بهت بگم اینه که .

سعی کن طرف مقابلت و بشناسی که این کار در تخصص تو نیست.

باید بری پیش یک مشاوره خوب  که سرش بشه.نه هر مشاوره ای .

ازتون تست میگیره.توی اون تست نوع شخصیت همسرت از نظر شکاکی،اعتماد بنفس، عصبی بودن،مقایسه گری ،وابستگی به خانواده، بلوغ فکری و همچنین از نظر سلامت جنسی هم نمیدونم کجا ولی برو مطلع شو. 

فکر میکنم آزمایش semen مشخص میکنه ک این اقا سالم هستن از نظر باروری  ولی خوب این و جلسه اول و دوم نمی تونی بگی.

بزار مشاوره بهش بگه یا از مشاورت بپرس ک کی بهش بگم.

تجربه شخصیم اینه که من ۱۰ سال یک‌ زندگی عاشقانه ک بعدا تبدیل ب جر و بحث شد و تحمل کردم ولی با کلاس های مشاوره و کلاس های ابراز وجودی ک خود مشاوره م آموزش میداد تونستم ارتباط خوبی  با شوهرم برقرار کنم و حقم و از خانواده شوهرم بگیرم..نصیحت خواهرانه من ب تو اینه ک بدی این کلاس ها و مهارت ها رو یاد بگیری ..و این مشکلاتی ک زنان میان تو نی نی  سایت میگن، برای تو پیش نمیاد. 

سنت هم کمه و کم تجربه ای. اجازه بده کسی اصولی طرز برخورد با دیگران رو یادت بده.

حتی نحوه درخواست کردن درست ک نتیجه بخش باشه برات و یا اینکه با انواع آدم ها چ طور برخورد کنی،چ طوری خودت حق تو بگیری، کجاها جواب بدی، چ طوری مورد احترام باشی...

چی بگی چی نگی همه رو یادت میده..انشالله اگر موفق شدی یادی از من کن و دعا برای دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی زندگی مشترک هم سعی کنید خیلی همدلانه مسیر رو پیش ببرید، من و تو نکنید(توی هر مسئله ای)، به همدیگه و خانواده های هم احترام بزارید.روزای خوب و بد زیاد پیش میاد توی زندگی، یه موقعی شما ایشونو درک کن، یه موقع هم ایشون باید شمارو درک کنه. بحث هم قطعا پیش میاد، سعی کنید بجای کش دادنش یه کاری کنید زود تموم شه و بعدش در ارامش بشینید فکر کنید چی باعث شده پیش بیاد و دفعه بعد دیگه تکرارش نکنید. سال اول زندگی مشترک یکمی سخته، ولی وقتی کم کم متوجه میشید طرف رو چه چیزایی حساسه، با چه حرفی ناراحت میشه، کم کم به یه درکی از هم میرسید. ولی به نظر من اصل زندگی صادق بودن با همدیگه اسن و اینکه مسیری که میخاید طی کنید با هم یکی باشه.یعنی دو نفر سعی کنید همو خوشبخت و خوشحال کنید.

سلام عزیزم. مبارک باشه. از تجربه ۱۰ ساله بهت بگم اینه که . سعی کن طرف مقابلت و بشناسی که این کار ...

ممنون بابت وقتی که گذاشتید چشم حتما

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
بهش بگو ... من به خانواده تو احترام میذارم با همه کم و کاستی هاشون تحملشون میکنم .و تو هم به  خ ...

عزیزم این چه حرفیه یادش میدی؟

چزا باید بی احترامی خانوادش و تحمل کنه.

استارتر لطفا هر حرفی رو گوش نکن.

اینجا جای مناسبی نیست که قبل ازدواح بخوای اطلاعات کسب کنی.

ذهن تو خامه،چون تجربه ز ندگی مشترک نداری.

حتما برو مشاوره معتبر و کلاس برو

نیازی هم نیست  ب خواستگارش بگی داری میری سیاست رفتاری یاد میگیری 

دو تجربه خیلی خیلی مهم میگم عزیزم قطعا دوستان هم تایید میکنن 

این دو جایی که میگم میتونی شناخت خوبی رو پیدا کنی:

تو دوجا خود واقعی شون خیلی خوب نشون میدن

۱_ یکی موقع خرید که قراره دست به جیب بشن... دقت کن ببین چه جوریه رفتارشون؟ خودشون چه جوری میخرن برای تو و تو میخری براشون چی جوریه رفتارشون...

این خیلی مهمه اگه نکته ای چیزی دیدی 

۲_ یکی هم موقع برگزلری سور و سات عروسی که میتونی کاملا فهمو شعور و ادب و خیلی چیزهاشون رو متوجه بشی

حالا بعدها مثلا تو حاملگیت هم خودشون خیلی خوب نشون میدن که دلسوزن یا نه اذیت و ازار دارن و...

عزیزم این چه حرفیه یادش میدی؟ چزا باید بی احترامی خانوادش و تحمل کنه. استارتر لطفا هر حرفی رو گوش ...

چون این مشکلات در هر خانواده ای هست من بی احترامیهای گستاخانه و وحشتناک را نگفتم تحمل کن  ..چرا مامانت اینجوری کرد چرا بابات به من سلام نکرد . چرا غذا رو نذاشت اول جلو من.. چرا لباس خواهرت اینجوریه ..مامانت بمن اینو گفت .. داییت نچسبه خوشم نمیاد ببینمش ..خالت رو مخه نمیخوام برم خونشون ..  یا یه حرف کوچک که با بیخیالی میشه رد کرد .آدم بره به زنش یا شوهرش اینا رو بگه چه فایده .. خانواده ها را میشه چند روز یه بار دو ساعت تحمل کرد و مشکلاتشون رو داخل رابطه خصو صی با همسر نیاورد که زندگی خراب بشه .. 

آدم که نمیتونه زارت زارت طلاق بگیره ..یا تمام زندگیشو دعوا کنه 

دو تجربه خیلی خیلی مهم میگم عزیزم قطعا دوستان هم تایید میکنن  این دو جایی که میگم میتونی شناخت ...

وواقعا درسته بعضی از مادر شوهرا تو بارداری عروسا سگ صفت میشن

یه تجربه هم از زایمان بگم.

خیلی مد شده دخترا برا زایمان میرن خونه مادر دختر. 

حتما بعد زایمان برو خونه خودت کسی هم خواست کمکت کنه بیاد خونه خودت. 

هم شب پیش شوهرتی هم شوهرت کمک میده ،هم خستگی ها و شب بیداریاتو میبینه و هم زحمت مادرتو. 

تجربه دیگه ،مهربونی بیش از اندازه نکن با خانواده شوهرت،مثل مهمان محتاط باش.

تا ازت درخواست کمک نکردن کمک نده .

و اگرم درخواست کردن فکر کن آیا دوست داری کمک بدی یا نه.

از همون اول زیاده روی نکن توی محبت .

عادی باش و قبل از هر جوابی سکوت کن ۱ ثانیه فکر کن بعد جواب بده.

دوست داشتن خودت و تمرین کن.

اگر اخلاقت وابستگی داره برو مشاوره. 

و تجربه دیگه در لحظه جواب بی ادبی و بی حرمتی هر کسی رو بده اونم مودبانه و با خونسردی تا بار دوم اجازه نکنن بهت بی احترامی کنن.بزار ار همین ابتدا تو رو اینجوری بشناسن ک در  برابر بی احترامی سکوت نداری. 

راه اشتباه سازش و مثل خیلی از خانوم های نی نی سایت نداشته باش ک هی بلا به سرشون میارن.

کارشون ب جای باریک میکشه.

ک البته اینم مهارت میخواد ک توی همون کلاسا یادت میدن .ک طرف لال بشه. 

هیچ وقتم با هیچ کسی جر و بحث نکن

همیشه مودب باش .

به خواستگارت هم همون اول نگو از چ اخلاقایی خوشت میاد، بعضی پسرا اون کاری رو میکنن ک دختره دوست داره بعدا معلوم میشه اون جور نیست.

خودت کنکاشش کن

یه توصیه دیگه اصلا و ابدا هیچ وقت نرو بهش بگو مثلا مامانت اینو گفت خاهرت این کارو کرد نسبت به رفتار ...

راستش جسارتا من مخالفم 

من نمیگفتم شوهرم نیفهید فکرمیکرد اونا راست میگن

بعد از وقتی که من میگم شوهرم میفهمه و وقتی پشت سرم پیشش حرف می زنن دفاع میکنه و میدونه چی بگه