یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماشین رو همیشه ثبت نام کن تا برنده بشی ولی طلا اب شده هم بخری خوبه اگر شخصی مورد اعتماد میشناسی شراکتی بزنی تو کار هم خوبه
من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
اگه شهرستان باشه میتونه توی حاشیه ی شهر بخره زمین . مرکز شهر نه ... ولی اطراف میتونه
تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
طلا اب شده بخر بزار دست طلا فروش باشه.پولت حدود 250گرم طلا اب شده میکنه که اگر دست ژلا فروش باشه ماهی2میلیون بهت اجاره طلا رو میده حدودا.بعد ثبت نام کن واسه خودرو هم اگه اسمت در اومد طلا رو بفروش ماشین بخر.ی جور دیگه هم نیشه ماشین بخری و دست ب طلا نزنی اما اینجا نمیگم