2777
2789
عنوان

متخصصین بیبی چک بیان+عکس

1886 بازدید | 13 پست

سلام خانوما، من امروز موعدم بودفقط ی کم طی دوره ام علائم پریودی و درد خفیف تخمدان داشتم. امروز صبح ناشتا بیبی زدم بعد از حدود 7 یا 8 دقیقه اینطوری شده. البته ی کم واضح تر از عکسش هست. به نظرتون ممکنه مثبت باشه؟؟؟؟؟>

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم حتما بیبی چک خراب بوده اگرنه ما از این شانس ها نداریم    

اگه پخش شد، یکی دیگه بزن

یا خراب بوده، یا ادرار زیاد ریختی

من بعد دو هفته پریود بودن و تمام شدنش بی بی روژان زدم

خط انداخت اما چون بیشتر از مقداری که گفته بود ریختم(من3 یا ۴قطره ریختم) وقتی تکونش دادم کم کم پخش شد

گرفتم انداختم

خط انداخته بود ولی چون چند وقته الکی مثبت میشه بهش توجه نکردم و تکرار هم نکردم😑💔

اگه پخش شد، یکی دیگه بزن یا خراب بوده، یا ادرار زیاد ریختی من بعد دو هفته پریود بودن و تمام شدنش ب ...

شاید همینه حالا صبر میکنم اگر ی هفته دیگه هم نشد ی بیبی چک دیگه میزنم. به خدا گیر افتادیم

شاید همینه حالا صبر میکنم اگر ی هفته دیگه هم نشد ی بیبی چک دیگه میزنم. به خدا گیر افتادیم

ان شالله که بارداری و پری نمیشی. 

ان شالله که دلت شاد بشه

یه عده هستن رو هوا باردار میشن

یه عده هم مثل ما بین امیدواری و ناامیدی در رفت و آمدیم

راضیم به رضای خدا

ان شالله که بارداری و پری نمیشی.  ان شالله که دلت شاد بشه یه عده هستن رو هوا باردار میشن یه ...

واقعا همینطوره توی حکمت خدا موندم که چیه. ایشالله همه کسایی که دلشون مثل من و شما پر میکشه برای بچه، خیلی زود دامنشون سبز بشه. آمین..