2777
2789
عنوان

تو رو خدا برا مامانم دعا کنید

255 بازدید | 10 پست

بردنش اتاق عمل تو رو خدا دعا کنید نیاز نشه سینشو کامل تخلیه کنن😔صحیحو سلامت عملش تموم شه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

انشالله بحق حضرت زهرا ، خودشون هوای مادرتون رو داشته باشن و سالم و سلامت بیان بیرون

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش دعا کردم عزیزم. آیته الکرسی و حمد و صلوات

فدات بشم ممنونم سلامت باشی الهی

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
انشالله بحق حضرت زهرا ، خودشون هوای مادرتون رو داشته باشن و سالم و سلامت بیان بیرون

ان شاءالله ممنونم عزیزم سلامت باشی

سلام عزیزم مادرتون بهتره؟

سلام گلم قربون مهربونیت بشم آره شکر خدا عملش خوب بود.

خداروشکر ان شاالله ک همیشه سلامت باشن😘

فدات بشم الهی که دلت شادو تنت سلامت باشه همیشه