2777
2789

خانمها بیاید با من حرف بزنید. تمام زندگیم و‌روحیه م جهنم شده انقدر که به مسائلی که خانواده شوهرم برام پیش آوردن فکر کردم. توی خصوصیترین لحظات با شوهرم همش توی ذهنم مرور میشه. صداشون که پشت تلفن میاد کل حالم دگرگون میشه تمام مشکلاتی که از اول زندگیم برام بوجود اوردن جلوی چشمش مرور میشه.. نمیتونم با شوهرم رابطه خوبی برقرار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی ۱ بار ببینشون .اگه شوهرت خوبه واقعا ۱ درصد هم واست مهم نباشن .حیف وقت و اعصابت 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

مشکل منم هست ولی با شدت کمتر از شما

جدیدا سعی میکنم بهشون فکر نکنم گاهی لحظها موفق میشم گاهی افکار منفی کل وجودمو میگیره

ولی اینکه میگی لحظات خصوصی با شوهرت هم فکر اونایی مشکل شماست باید مدیریت کنی روی خودت کار کن سعی کن اون موقع به چیزای خوب فکر کنی به اینکه خدا بهت همسر خوب داده به کلی نعمتای دیگه که داری و به چشمت نمیاد 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 

به این فکر کن که با این فکر کردنا 

چه مشکلی حل میشه؟؟؟؟؟بنظرت اونا میفهمن؟؟؟؟؟همیشه وقتی طرف مقابلت ببینه ک تو حرص میخوری بخصوص خانواده شوهر 

خوششون میاد و بیشتر حرصت میدن 

ب این فکر کن ک با این چیزا تنها کسی ک صدمه میبینه خودت هستی و اگر هم بچه داری بچه ت 

اونا حرفشون رو میزنن و دارن زندگیشونو میکنن 

کلا بیخیال حرف های زده شده شو و از الان هم اگه کسی تیکه ای انداخت یا حرف بی ربطی زد با احترام همون لحظه جوابشو بده 

باااااحترام حتی اگه اون بی احترامی کرد که رو دلت نمونه بیای خونه بگی چرا جوابشو ندادم بعدشم همونجا پرونده شو ببند و دیگه بهش فکر نکن