دخترم هی مقعدشو میخارونه و خیلی وقته یبوست میشه احساس کردم انگل داره آب دهنش میره بدخلقه تب گریه ورم زیاد شکمش تا صبح تو جاش وول میخوره و گریه میکنه راهکار دارین برای درمان این موضوع تا فردا ببرمش دکتر خیلی ناراحتم یه ماه میشه احساس میکنم به سختی دسشویی میکنه و الان سه شب هست که خارش داره
هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶🌫️😶🌫️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هروقت پسرم اینجور میشه نی نی لاکس بهش میدم و دل و کمرشو با روغن زیتون ماساژ میدم ورم دلش بخاطر یبوستشه رفع بشه خوب میشه گلم.ملین مناسبی براش تهیه کن و هر چند روزی یکبار بهش بده که یبوست نگیره
من هروقت پسرم اینجور میشه نی نی لاکس بهش میدم و دل و کمرشو با روغن زیتون ماساژ میدم ورم دلش بخاطر یب ...
اخه اینطور نبود الان خوندم تو اینترنت نوشته به علت معذرت میخوام انگل اینطور شده هرچی گفتم به شوهرم یه ماه بچه اذیت میشه به خاطر خدا ببریمش همیشه باید برسه به آخر راه دور از جون بچم بعد میگه باشه خیلی میترسم خوب نشه احساس کردم یه چیز سفید دیدم کنار مقعدش الان چون خودش رو خاروند نگا کردم
هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶🌫️😶🌫️
اخه اینطور نبود الان خوندم تو اینترنت نوشته به علت معذرت میخوام انگل اینطور شده هرچی گفتم به شوهرم ...
فکر میکنم زیاد حساسیت نسبت به بچه ات باعث شده شوهرت اینجور بشه و فکر کنه تو الکی داری میگی بازم خودش داره میبینه بیقراری بچه رو .ببرش دکتر اگه هرزمان اونم حرف گوشت نکرد خودت کارتشو بردار ببر دکتر بچه ات رو نذار بچه هم خودش عذاب بکشه هم توروعذاب بده
اره خیلی بچم رو دوست دارم کلا من هیچ حقی تو زندگی ندارم عزیزم ولی فردا با شوهرم میبریمش دکتر ...
اینوکه شوهر منم مشکل گوارشی داره ولی از دکتر میترسه😂😂😂 و دقیقا شوهر منم دیسک گردن داره که شدید درد دست میشه و همچنین قوز قرنیه چشم و فشار خون داره که بابت هیچکدوم از اینا زورم نمیرسه ببرمش دکتر کلا دکتر گریزی شدیدی داره حتی داداشاشم همینجورن مردا اکثرا همینجورن غصه شو نخور.