2777
2789
عنوان

خبر خوش 🙋🏻‍♀️💚

1104 بازدید | 62 پست

کم پیش میاد اول ماه روز دوشنبه باشه 

فردا دو شنبه اش و اول رجب

خودم با خوندن این چیزی که میخوام بگم خبر خوش مثل یه معجزه که اون موقع خیلی خوشحالم کرد و ارومم کرد بهم رسید

خواستم بگم بهتون🥲

اهای گرفتارا .  غم دیده ها. غمگین ها.  دلشکسته ها

تا چهار ده روز سوره واقعه 

روز اول یک سوره واقعه

روز دوم دوتا 

روز سوم سه تا 

و... 

تا روز چهاردهم که باید چهارده تا بخونین 

نیت کنین و انجام بدین مطمئنم حاجتتون براورده میشه

به ف ال نیک بگیرین خودمو رسوندم که بهتون بگم🥲🤍

به دوست ها و عزیزاتون بگین💚

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

خیلی ممنون❤

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید حتما باید اول ماه باشه؟

اره اول ماهی که با دوشنبه شروع شه💚🤍

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

از امشب شروع میکنم❤️

در تاریخ27آبان1402 با صدای بارون  ساعت 8.30صبح از خواب بیدار شدم و بی بی چک زدم مثبت شد29آبان آزمایش بتا دادم مثبت بود خدایا شکرررت😍😍😍1آذر دکتر رفتم سونو واژینال نی نیمو دید هورااا
یک سوال سوره واقعه فقط برای رزق و روزی خوبه یا حاجت های دیگه هم می تونیم نیت کنیم 

من حاجتم شفا مریض بود که خبر خوش بهم رسید🥲