2777
2789
عنوان

رشته علوم سیاسی یا حقوق

199 بازدید | 17 پست

سلام دوستان وقت شما بخیر بنده در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران رشته علوم سیاسی پذیرفته شدم ولی ترم اول که مهر ماه بود ثبت نام نکردم بدلیل اینکه نصف ترم رفته بود و من هنوز ثبت نام نکردم ، الانم مردد هستم که در رشته حقوق تحصیل کنم یا علوم سیاسی ، من خیلی علاقه دارم به رشته علوم سیاسی ولی به اصرار خانواده که میگن اینده نداره و از این قبیل حرف ها شاید برم رشته حقوق لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم ، از طرفی از شهر ما تا دانشگاه علوم و تحقیقات تهران حدود یک ساعت با ماشین شخصی راهه و با مترو و BRT دو ساعت راهه نمیدونم چیکار کنم واقعا ، شهر خودمون دانشگاه ازاد رشته حقوق داره و دانشگاه خوبیم هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقدقتون مردونست.بهرحال پی چیزی برین ک دلتون میخادب چیزای منفی ام فکرنکنین هرچیزیک سختیشوکشیدین مطمعن ...

سلام بله علاقه مهمه ولی پول در اوردن از علاقه هم خیلی مهمه همین مسئله باعث شده توی تصمیم گیری تردید داشته باشم

سلام بله علاقه مهمه ولی پول در اوردن از علاقه هم خیلی مهمه همین مسئله باعث شده توی تصمیم گیری تردید ...

بله ولی حقوقم اونقدبازارکارش خوب نیس دخترداییم چندساله درحال آزمون دادنه تابتونه ی دفتربزنه ازبس ازمونش سخته

بله ولی حقوقم اونقدبازارکارش خوب نیس دخترداییم چندساله درحال آزمون دادنه تابتونه ی دفتربزنه ازبس ازم ...

بله شنیدم ازمونش خیلی سخته ، جسارتا دخترخالتون الان با رشته ی حقوق نتونستن شغل مرتبط و خوبی پیدا کنن؟

بله شنیدم ازمونش خیلی سخته ، جسارتا دخترخالتون الان با رشته ی حقوق نتونستن شغل مرتبط و خوبی پیدا کنن ...

میدونین من کلاعادت ندارم راجبه مسایل خصوصی دیگران سوال بپرسم تاحالام ازشون نپرسیدم ک کارمرتبط بارشتشوچراپیدانکرده .نمی‌دونم نخاسته یانشده ولی اینومطمنم ک توازموناش هربارقبول نمیشه چون خودش بهم گفته

میدونین من کلاعادت ندارم راجبه مسایل خصوصی دیگران سوال بپرسم تاحالام ازشون نپرسیدم ک کارمرتبط بارشتش ...

بله متوجه شدم خیلی ممنون ، ان شاء الله که ایشون و شما موفق باشید

همینا دیگه عزیزم  وکالت  سردفتری

اگر واقعا قصدمون این باشه راه درازی در پیش داریم شما در بهترین حالت 3 سال برای لیسانس در نظر بگیری بعدش تازه وارد ازمون ها میشی تازه اگه قبول بشی ، بعدش بایستی شناخته شده و خیلی ماهر باشی تا ی وکیل خوب بشی ، واقعا راه طولانی هستش