2821
2789
عنوان

شیر گاو کی فاسد میشه

606 بازدید | 15 پست

دوستان میخوام بدونم شیر گاو محلی چقد تو محیط خونه توی شیشه شیر بسته میمونه دخترم از سینه گرفتم میخوام فقط شیشه بخوره حالاشیشه شب تا صبح بزارم بالا سرش که هرموقع بیدار بشه بخوره اشکال داره 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره بو میگیره اینکار رو نکن آب بهش بده.دندوناش به فنا میره.چند وقتشه؟چرا شیر پاستوریزه نمیدی بهش؟شیر محلی خیلی معتبر نیست......ببین به این گاوها نون خشک میدن کپک داره میره توی شیرشون سمی میشه برای نوزاد ها یکم توی جوشاندن بی دقتی کنی بچه به اسهال می افته

آره بو میگیره اینکار رو نکن آب بهش بده.دندوناش به فنا میره.چند وقتشه؟چرا شیر پاستوریزه نمیدی بهش؟شیر ...

آره البته برای دندون خیلی بده .من به بچه هام شبا شیر میدادم نمیدونستم اینقدر برای دندون بده 

آره بو میگیره اینکار رو نکن آب بهش بده.دندوناش به فنا میره.چند وقتشه؟چرا شیر پاستوریزه نمیدی بهش؟شیر ...

نوزده ماهشه میخوام از سینه خودم بگیرم کلاف کرده تاصبح توخواب شیر میخوره از اول همین بود هرموقع خواستم ندمش به جیغ مینداخت دلم میسوخت میدادمش ولی الان دیگه دل زدم به دریا که دیگه ندمش 

آره البته برای دندون خیلی بده .من به بچه هام شبا شیر میدادم نمیدونستم اینقدر برای دندون بده 

خوب خسته ش کن و مدام جلوش غذا باشه سم بوسه آلویه با نون کوکو تا گرسنه میشه بخوره انشالله خداوند کمکت کنه این دوران از شیر گرفتن هم بسلامتی بگذره شب ها که خوب شام نخورن شب ها مدام بهانه میگیرن آب میوه آب لیمو لواشک خونگی تا اشتهاش به غذاش باز بشه.پرتقال بدون پوست جلوش نزار پوستش توی گلو گیر میکنه و خطرناکه.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز