2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گوشه سالن رو تزئین کن کیک سفارش بده و هدیه برا خودت بخر بذار رو میز و لامپا رو خاموش کن.  بعد برو بیرون و بیا خونه یهو لامپو روشن کن و سوپرایز شو و از شوق گریه کن 

ولی جدی نمیپسندم طرف واسه خودش تولد بگیره یکی دیگه براش بگیره بهتره یه جوریه خودت تولد بگیری برا خودت

آخی چه خوشم اومد ازت😍

ببین‌اگر ی رفیق صمیمی داری فقط ب همون‌ی نفر بگو بیاد برین‌ی کافی شاپ‌خوب ی نوشیدنی گرم و ی برش کیک مثل خارجیا سفارش بدی و ی شمع کوچولو بزاره روش فوت‌کنی ی سلفی قشنگم‌از خودت بگیر و... 

بعدم‌برین شام‌بیرون

البته اگر کوچولو موچولو بخوای اگر جشن بخوای ک داستانش جداس

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...