2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
برو یکم راجبش مطالعه کن ببین دلیلش چیه سخت نیست فهمیدنش

نمیدونم خیلی‌وقته اینطوریم تقریبا از‌وقتی فوت شده مشکی میپوشم میخندم همه کاری میکنم‌ولی ته دلم میدونم همه ی خندیدنا و اینا سطحیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها کسی که تاحالا از دست دادی ؟

نه بابا خیلی داشتیم ولی ب این خیلی نزدیک بودم اون موقه ک سرطان داشت فلج شده بودشبا پیشش میموندم جا ب جاش میکردم ک زخم بستر نگیره بهش غذا و اب میدادم ای خدا ایشالا بمیرم براش

نه بابا خیلی داشتیم ولی ب این خیلی نزدیک بودم اون موقه ک سرطان داشت فلج شده بودشبا پیشش میموندم جا ب ...

الهی عزیزم 

اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه نیاز به مشاور داری می‌دونم سختت ولی برو اگر مشاوره خوب نمیشناسی دکتره من خیلی ماه خواستی بگو شمارشو بدم 

برای........تو بنویس❤️
الهی عزیزم  اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه نیاز به مشاور داری می‌دونم سختت ولی برو اگر مشاوره خوب ...

مامانم روانشناسه توی مرکز مشاوره کار میکنه نمیخام پیش خود مامانم برم ولی شاید پیش همکاراش رفتم

مامانم روانشناسه توی مرکز مشاوره کار میکنه نمیخام پیش خود مامانم برم ولی شاید پیش همکاراش رفتم

به نظرم پیش همکارای مامانتم نرو برو جایی که مامانت رو نشناسن اینجوری راحت تر حرف میزنی دوتا از دوستای مامان منم روانشناسن یکیشون چون متوجه یه سری رفتارام شده بود چند بار به مامانم گفت که منو ببره پیشش اما زیره بار نرفتم چون اگر آشنا نباشه نتونی ارتباط بگیری عوض میکنی اما آشنا باشه روت نمیشه یا حتی خیلی چیزارو نمیتونی بهش بگی 

برای........تو بنویس❤️