2777
2789

چیه بابا هوای سرد بی برف و بارون و آلوده و روزای کوتاه

ایش

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه از اول بهمن روز شماری عیدو میکنم.... 🥲

گاهی به این فکر میکنم که یه روزی یه سالی میشه آخرین عیدم و خودم خبر ندارم🥲دلم میگیره آخه من عاشق نوروزم🙂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مخصوصا اواخر اسفند ک بوی خونه تکونی میاد،هوا افتابی و لطیف میشه درختا شکوفه زدن ،صدای گنجشکا میاد،بیرون شلوغ میشه ،اخ خدا دلم خواست

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
آخ گفتی ولی بهار امسال خیلی غم داره خیلی:)

من با همه ی سختیایی که امسال بهم گذشت سعی میکنم عیدو به خودم خوش بگذرونم شاید آخریش باشه من که نمیدونم.... 

من همیشه از اول بهمن روز شماری عیدو میکنم.... 🥲 گاهی به این فکر میکنم که یه روزی یه سالی میشه آخری ...

کدوم شهری ....شهر ما برف داره ولی هوا سررررررررد

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲
مخصوصا اواخر اسفند ک بوی خونه تکونی میاد،هوا افتابی و لطیف میشه درختا شکوفه زدن ،صدای گنجشکا میاد،بی ...

آکواریومای پر از ماهی قرمز 

فرشایی که یکی درمیون از پشت بوما تمیزو شسته شده آویزونه شیشه های خونه ها برق میزنه

خیابونا شلوووغ😍😍

کدوم شهری ....شهر ما برف داره ولی هوا سررررررررد

تهرانم🙃

دلم گیر کرده تو پانزده سال پیش🥲بابام بود داداشم بود مثل حالا تنها نبودم.... 

من با همه ی سختیایی که امسال بهم گذشت سعی میکنم عیدو به خودم خوش بگذرونم شاید آخریش باشه من که نمیدو ...

هیچجوره نمیتونم خوش بگذرونم و چندین ساله که دیگه منتظر بهار نیستم 

بهارای ما دیگه رنگ و بوی بهار ندارن دیگه حس سرزنده بودن ندارن ما خیلی وقته تو یه زمستون سرد و تاریک گیر کردیم و خودمون خبر نداریم... :)

به هر حال... 

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

آکواریومای پر از ماهی قرمز  فرشایی که یکی درمیون از پشت بوما تمیزو شسته شده آویزونه شیشه های خ ...

من از پاییز دیگه روز شماری میکنم واسه عید،دلم غنج میره واس فصل بهار ،خیلی لذتبخشه ،مخصوصا میوه های خوشمزس😍😋😋

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
هیچجوره نمیتونم خوش بگذرونم و چندین ساله که دیگه منتظر بهار نیستم  بهارای ما دیگه رنگ و بوی به ...

ولی من اینجوری فکر نمیکنم 🙂 

صبح میشه این شب باز میشه این در....... 

ولی من اینجوری فکر نمیکنم 🙂  صبح میشه این شب باز میشه این در.......

کاش یه روزی هممون بیدار شیم از خواب غفلت

قطعا همینطوره

اندکی صبر سحر نزدیک است...

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

من از پاییز دیگه روز شماری میکنم واسه عید،دلم غنج میره واس فصل بهار ،خیلی لذتبخشه ،مخصوصا میوه های خ ...

آخ درختای پر از شکوفه مگه زیبا تر از اینم هستتت

من گاهی ساعت ها میرم دست به تنه درختا میزنم شکوفه هاشونو نگاه میکنم و لذت میبرم روحم تازه میشه😍😍