2777
2789

از آرایش ‌و لباس عروستون راضی بودین ؟ بعدها مهمون ها چی گفتن ؟

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا عقدم پیش یکی از فامیلای همسرم رفتم و کلا سم خالص شده بودم 

ولی برای عروسیم بهترین آرایشگاه شهرمون رفتم

هنوزم بعد ۱۱سال آرایشم عالیه

لباسمم ساده بود

ولی میگم کاش ساده تر انتخاب میکردم 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

خودم برای اولین مراسم اوایل کرونا بود پس آرایشگاه نرفتم خودم میکاپ کردم موهامم لخت تا کمرم بود .رفتم آتلیه عکاس با حالت دعوا گفت چرت نرفتی میکاپ شی همه عروسای تا دیروز و امروز رفته بودن. من پشیمون نشدم .

ولی بعد دوسال باخودم میگم چقدر کرونا رو سخت گرفتم و ترسیدم

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .
من دوبار رفتم ارایشگا🤣

خب عوض شدی ؟ چجوری زود

اره خوب بود همه گفتن تک شدی هیچ عروسی تا بحال انقد خوب نشده تو فامیلمون 🙂منم کلی هزینه کرده بودم

کجا رفته بودی ؟

آرایشگرم پریود بود موهام خیلی پرپشت و بلند بود زد پیتاژ کرد و کوتاه کرد بعد مثل قارچ برام شنیون کرد ابروهام پرپشت بود و پهن با تیغ برشون داشت و شیطانی کرد بعد لباس عروسک خیلی داغون بود۳۰۰تومن گرایش بود یه آهن بود توش رفته بود تو شکمم داشت میکشتم و هی هم بالا می‌رفت دامنش لینک اندازه ی شتر درست کرده بود اونم کج

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️