2777
2789

ببینم نیم رختو

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه عمل کن من ک عکسای قبلمو میبینم میگم چ کار خوبی کردم هرچند اطرافیان میگن فرق خاصی نکردی😒

منم همه میگن خوبه خودم اصلا اعتماد به نفس ندارم😢

اَصلاَ خَبَر داری چِقَد دِلتَنگِتَم بی مَعرِفَت؟😔
منم همه میگن خوبه خودم اصلا اعتماد به نفس ندارم😢

هرکار دلت میگه و خودت دوس داری بکن عزیزم 

من میخام ابدو کنم همه میگن وای کجاتو کو شکمت تو ک خوبی ولی خودم ک میدونم قسمت زیر سزارینم افتاده شده و چاره ای جز پوست کشی ندارم پس انجام میدم

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
اه حیف شد ک 😂😘 در کل اگه خودت راضی نیستی عمل کن  وگرنه نظر بقیه چ اهمیتی داره صورت توعه

درسته.میترسم تغییر نکنم.😂اخه دختر خالم عمل کرد همه زدن تو ذوقش که دماغ خودت خیلی بیشتر بهت میومد.کلا دماغش کوچیک شده نه تمام رخ نه نیم رخ قشنگ نیس.میترسم😔

اَصلاَ خَبَر داری چِقَد دِلتَنگِتَم بی مَعرِفَت؟😔
درسته.میترسم تغییر نکنم.😂اخه دختر خالم عمل کرد همه زدن تو ذوقش که دماغ خودت خیلی بیشتر بهت میومد.کل ...

چی بگم  یکم استرس برانگیز هست 

چون بالاخره عمل زیبایی هست 

ولی ب ریسکش می ارزه بنظرم 

ب قول دخترعمم یا خراب میشع یا قشنگ میشه😂

اونم میخواد دماغشو عمل کنه گفتم نمیترسی بد شه،گف یا خراب میشع یا قشنگ میشه😂