الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوخی میکنی؟؟؟؟نمیتونم تصور کنم کسی نامزدش تو کما باشه و خودش تو نی نی سایت
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
خدایا خودت بساز🤲 ما بسازیم شهرداری خراب میکنه😝😁هر کلمه ای که از دهانت خارج میشه ممکنه زندگی یک نفر رو زیر و رو کنه پس پیش از هرچیزی مواظب حرف زدنت باش☝️ شاید کلمات تو به یک زندگی جان ببخشه و شاید باعث پایان زندگی بشه 👎👍 خیلی خیلی خیلی فکر کن و بعد حرف بزن .. سکوت خیلی بهتر از سخن بیهوده س🤫
عزیزم ان شاءالله ک خوب بشه ۔ولی احتمالش زیاده ک خوب بشه ضریب هوشی پنج خیلیا ب هوش اومدن ۔در عرض یه ثانیه میبینی ضریب هوشی رفت بالا۔۔۔۔پسر همسایه ما هفته پیش با تصادف رفت رو پنج الان خوب شده۔۔۔نگران نباش بدون خواست خدا برگی از درخت نمیوفته