2777
2789
عنوان

میخوای شوهرت عاشقت باشه بیا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 81 پست

خدایی این حرف و با چ منطقی زدی اسی؟آخه اگه نگیم اون چطوری بدونه من پول نیاز دارم،چطوری بفهمه من مانتو میخوام،دوطرف باید خواسته شونو بینهایت احترام مطرح کنن

خدایا مواظب گل های زندگیم باش
به نکته ظریفی اشاره کردی 😂😂

والا حتما خانومش اینجاست اومده گولش بزنه😂😂

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش همینه ، دیدم که میگم، هر کسی به شوهرش گیر بده یا محبت کنه ، همیشه باهم مشکل دارن، ولی زنی که ا ...

قدیم هیچی نبود مردم زندگی سالمی داشن همه باهم تا حد مرگ خوب بودن روابط اجتماعی full hd الان ک همه رونشناس شدن بلندترین ازدواج سنش دوساله همه هم باهم مشكل دارن

دیگه چه خبر🫴 مرد هستم🙃🤕
ممنون از راهنمایت اگ اومدیم پول نداد چی از کجا بدونه تو فلان مانتو میخوای چ حرفا میزنی میگم تازه عرو ...

من هفت ساله که متاهلم ، نه عزیزم منظورم اینه که خودش بهت میگه بهت پول میدم هر چی میخوای بخر😍

درستش همینه ، دیدم که میگم، هر کسی به شوهرش گیر بده یا محبت کنه ، همیشه باهم مشکل دارن، ولی زنی که ا ...

ببین مرد رو که نباید زیاد تحویل گرفت درسته سرش گیج میره ولی پول نه باید ازش گرفت نگیری میگیرند شوهر من پول دار شد دید من خرجم کمه دور برداشت الان پول نداره روغن موتور عوض کنه ولی خودش میدونه هر ماه باید ببره خرید من وبچه رو

من ی نظر دیگه دارم،اگه شوهر گفت پول میخوای باید بگیم نه عزیزم من نیاز ندارم،اگه گفت مانتو میخوای باید گفت وای نه گلم بخودت فشار نیار😂😂😂

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

چند شب پیش یه دختره تاپیک زده بود میخواد بره مهمونی 

میخواست مانتو بپوشه بزاره زیر شلوارش تبدیلش کنه به شومیز

ذهنم همش درگیرشه لعنتی جذاب

نمیدونم رفت با اون تیپ سمی یا نه

من با این کار شوهرم هیچ وقت ازم سرد نشده ، هفت ساله که متاهلم ، با اینکه بهش محل نمیدم بهم چسبیده همش هم میگه میخوام بهت پول بدم ، ولی فک و فامیل زناشون همیشه چسبیدن به شوهرشون ولی متاسفانه هیچ وقت ندیدم شوهره بهشون برسه🥲