خدایی این حرف و با چ منطقی زدی اسی؟آخه اگه نگیم اون چطوری بدونه من پول نیاز دارم،چطوری بفهمه من مانتو میخوام،دوطرف باید خواسته شونو بینهایت احترام مطرح کنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درستش همینه ، دیدم که میگم، هر کسی به شوهرش گیر بده یا محبت کنه ، همیشه باهم مشکل دارن، ولی زنی که ا ...
قدیم هیچی نبود مردم زندگی سالمی داشن همه باهم تا حد مرگ خوب بودن روابط اجتماعی full hd الان ک همه رونشناس شدن بلندترین ازدواج سنش دوساله همه هم باهم مشكل دارن
درستش همینه ، دیدم که میگم، هر کسی به شوهرش گیر بده یا محبت کنه ، همیشه باهم مشکل دارن، ولی زنی که ا ...
ببین مرد رو که نباید زیاد تحویل گرفت درسته سرش گیج میره ولی پول نه باید ازش گرفت نگیری میگیرند شوهر من پول دار شد دید من خرجم کمه دور برداشت الان پول نداره روغن موتور عوض کنه ولی خودش میدونه هر ماه باید ببره خرید من وبچه رو
من با این کار شوهرم هیچ وقت ازم سرد نشده ، هفت ساله که متاهلم ، با اینکه بهش محل نمیدم بهم چسبیده همش هم میگه میخوام بهت پول بدم ، ولی فک و فامیل زناشون همیشه چسبیدن به شوهرشون ولی متاسفانه هیچ وقت ندیدم شوهره بهشون برسه🥲