2777
2789
اییی متنفرم از فرش ترنج دار فضای خونه قدیمی و سبک مسجد میشه اتفاقا خیلیم مدخ افشان و ترنج دار دیگه ...

بااع  کی برای مسجده ؟اتفاقا از بس تو حرم امام رضا و حرم حضرت معصومه طرح افشان دیدم خیلی برام تکراری شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااع  کی برای مسجده ؟اتفاقا از بس تو حرم امام رضا و حرم حضرت معصومه طرح افشان دیدم خیلی برام تک ...

جان جدت عکس اون فرشی که تو تاپیک قبلیت گذاشتی نخر

اصلا زیبا نیس   فرش ترنج دار خیلی وقته از مدافتاده

این نظر من

بازم مهم خودتی عزیزم♥️

آقامون میگه: من ژلوفنشم🥺😍🙈
اگه مد نیست چرا کارخونه ها میبافن ؟

خب هستن بعضیا که سبک قدیمی دوست دارن 

ربطی نداره که عزیزم

خب معلومه ترنج دار خیلی دوسداری

من فقط نظرمو گفتم  ناراحتی نداره که

بخر مبارکت باشه

آقامون میگه: من ژلوفنشم🥺😍🙈
جان جدت عکس اون فرشی که تو تاپیک قبلیت گذاشتی نخر اصلا زیبا نیس   فرش ترنج دار خیلی وقته از مد ...

اتفاقا رفتم کارخونه یلدای کویر کاشان نمایندگی شهرمون 

از بین همه طرح های ۱۰۰۰ شانه این بیشتر از همه خوشم اومد و واقعا بهتر بود و پرفروشتر به هرکدوم از خواخرام هم نشون دادم خیلی تایید کردن🫠 البته کرمیش هم خوب بود اما موجودیش تموم شده بود اینم روشنتره تو عکس تیره است  عکس با واقعیت خیلی فرق داره

خب هستن بعضیا که سبک قدیمی دوست دارن  ربطی نداره که عزیزم خب معلومه ترنج دار خیلی دوسداری من ...

نه ناراحت نشدم ولی قدیمی هم نیست گل برجسته های جدید ۱۵۰۰ شانه هاشون خیلی هاش ترنج دار بود