2789
عنوان

همسایه بی ذاتو چ کنیم🤬

1292 بازدید | 23 پست

سلام بچها.من ی دوست دارم . تو ی خونه ۵ طبقه مستاجرن .همه واحد ها مستاجرن بجز واحد اول ک صاب خونس.این ی زن بشدت کثیفی هست واحد پایینی انگار دوست من سهوا یبار ی مقدار کمی اشغال ریخته از پنجره باقیمونده حارو برقی بوده در حد خیلی کم بعد این زنه اومده. داد و بیداد کرده همسایه هارو جم‌کرده. گفته تو فلانی یسااری من دیدم‌چجوری میری بیرون فاحشه ای بعد دوستم‌گفت ی کلوم بگو من ریختم بیام جمش کنم اصلا چ خبره از قصد نریختم  کلی حرف بارش کرده. کلیم تهمت زده .فرداش پاشده زنه با چاقو ماشین دوستمو ک جلو در بوده خط خطی کرده. بعدا ب یکی از همسایه ها گفته من کردم ادب شه. ردستم با خانواده شوهرش قطع رابطه کردن این زنم ازونجای یک فضوله امارشو دراورده گفته اره تو اگ خراب نب دی با خانواده شوهرت رفت و امد میکردی خلاصه بعد ی مدت. امروز دوستم   میگ من کار داشتم. یهو دیدم بدو بدو اومده دادو بیداد کرده. جلو درمون اشغال جارو برقیشو ریخته جلو در خونه ما بعد میگ انگار اشعال افتاده حیاط زنه فک کرده دوست من بوده رفته از طبقات دیگ‌پرسیده شما بودین گفته ن. بعد مستقیم‌اومده. جلو در دوستم اشغال ریخته باز داد و بیداد شوهر زنه هم اومده. گفته. کار ما نبوده . زن من جلو درت اشغال نریخته دوستم ی بچه کوچیک داره ۷ سالش ایناس بار اول ک این اتفاق افتاده بود زنه اومده. درو محکم کوبیده. دوستم ی لحطه رفته بوده بیرون بچه تو خونه زهر ترک شده بود تا دوستم رسید .همسایه هام‌چون مستاجرن اون صاحب خونه میترسن امضا کنن چیزیو. اوضاع مالیشونم خوب نیشت ک بخان راحت عوض کنن .واقعا بنظرتون باید چیکار کرد  این بار ددستم میگ‌من اصلا چیزی نریختم تو حیاط.

شکایت کنه

با احمق که بحث کنی میشید دوتا احمق   احترام به تمام مذهب ها علایق سلایق اعتقادات تو هرطور که باشی دوست خوب منی:) آرمی هستم🙂ی عدد فیلم باز کور کن کیدراما🙃علاقه به بحث با هیتر و مخالفام ندارم پس شات آپ بچ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: