2777
2789

سلام تقریبا یکی دوهفته پیش دکتر طب سنتی تو برنامه طبیب شبکه ۳ میگفت کم کم شروع کنید غذاتون رو کم کنید بعد که به کم خوری عادت کردید دیگه رژیم رو شروع کنید صبح که بیدار میشید یک قاشق مربا به یا عسل با یک لقمه نون بخورید بعدش دیگه هیچی نخورید هر دو یا سه ساعت آبجوش عسل بخورید میتونید توش ژل رویال هم بریزید که بهتره براتون از داروخونه قرص سنا بخرید فک کنم اسمش زیلاکس هستش بخورید دم نوش سناهم با دوچیز دیگه گفت که یادم نیست بخورید که پاکسازی کنه بدن رو وسطا حالا میتونید سیب بخورید زیتون پروده بخورید و از این چیزا .گشنتونم شد میتونید خیلی کم غذا بخورید این رژیم رو ۳ تا ۷ رو بگیرید ۱۰ تا ۱۲ کیلو کم میکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینجوری چند روز پلو نخور بدنت عادت میخوره من الان چند روزه شروع کردم قند و شکر و کلا حذف کردم

من رژیمم ولی اصلا اصلا نمیتونم برنج حذف کنم میمیرم 😁😁ولی اصلا قند و شکر و.....نمیخورم

مثل بوی پرتقال توی باغ های مه گرفته شمالی🌱
ننننننننننن سنا که اسهال میکنه شدید 

سنا بدون گل محمدی که مصلحش هست مصرف بشه به مرور پرزهای روده رو ازبین میبره هیچوقت بدون گلمحمدی نخورید ملین های داروخونه هم بدون گل محمدیه نخورید