معدم درمیکنه البته نمیدونم معدس یانه دردش یهومیگیره میزنه ب فک راستم بعد اروم میشه بعد یهو دوباره معدم دردمیگیره میزنه ب فک راست یکمم تنگی نفس دارم ازمعدس بنظرتون اصن اسیدمعده میزنه دردش ب فک ازمعده شروع میشه میاد قفسه سینه بعد میزنه ب فک
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ینی ازقلبه ببین انگار یه بادی چیزی چجوری توصیف کنم میپیچه ب فکم
اگه چایی کوهی تو خونه داری دم کن بخور.اینجور وقتا ما میگم یه بادی تو بدنت هست که جایی از بدنت رو درد میگیره و ول میکنه.چای کوهی اون بادو برطرف میکنه بخاطر طبع گرمش
اگه چایی کوهی تو خونه داری دم کن بخور.اینجور وقتا ما میگم یه بادی تو بدنت هست که جایی از بدنت رو درد ...
باشه ممنون..ببین ماکارانی خوردم با سس پرازسیرررررررر بعد پنج دقیقه درد شروع شد ولی میگیره ول میکنه مث باد یا گاز میپچه تو فکم بازخوب میشه بعددوباره میگیره
درد فک یک طرفه معمولا بخاطر قلبه ، ولی فکر کنم اینی که شما تجربه میکنید بیشتر مربوط به رفلاکس باشه که از معده شروع میشه و میزنه به مری و گلو رو درگیر میکند و شما فکر میکنید فکتون هست