2777
2789
عنوان

برای نرم شدن مو و درمان موخوره

4143 بازدید | 16 پست

بچه ها من موهام لخته

جنسشم خوب بوده همیشه

الان چن وقته زبر شده 

رفتم ارابشگاه گفت موخوره داری یکمشو زد ولی تا ته اونجایی ک موخوره داشت نزد چون خیلی کوتاه میشد اونحوری گفت میخوره تو ذوقت یهو..

الان میشه  بگین چی بزنم به موهام ک هم نرم بشه هم موخورش بیشتر نشه؟🫠🥹

روغن یا ماسک یا شامپو

ارزون و گرون و ایرانی و خارجی بودنش هم برام‌مهم نیست

ای بابا...! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم موخوره با یه ذره یه ذره زدن مو درمان نمیشه بیشتر میره بالا باید موهاتو کوتاه کنی یهو تا اونجا کا موخوره داره بعدش یک ساعت قبل حموم هر دفعه روغن زیتون یا روغن بادوم بزن 

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍

ماسک موی فولیکا مخصوص موهای رنگ شده...قرمزه

من کلی ماسک امتحان کردم تنها چیزی که درمان کرد موخورمو این بود...

ولی باید هرروز بزنی ...بعد یه ماه معلومه تاثیرش

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

ببین من موهام فر بود البته رفتم صاف کردم الان یه سال خورده ایه میگذره موهام خیلی زبر بود همیشه موخوره میشد ولی رفتم شامپو نرم کننده بدون سولفات اصل خارجی خریدم و داخل حمام مصرف میکنم از اونطرف دقت میکنم موهام و چند نمیزنم و از این صحبتا بعد حمام هم باز یه ماسک میزنم که عالیه اونم با روغن ارگانه  اگه بتونی کنارش بعد حمام به نوک موهاتم روغن آرگان بزنی عالیه الان بعد یه سال رفتم آرایشگاه با این که موهام رنگ و مشه آرایشگر گفت چقدر نرمه موخوره هم ندارم البته به مروز که اینارو استفاده میکنی ماهی یه بار موهاتو یکم کوتاه کن که کم موخوره قبلی هات بره چون موخره از بین نمیره مگه اینکه بچینی باید دقت کنی که بعد اون نیاد دوباره که میگم اگه این کارا رو بکنی عالی میشه موهات من الان عاشق موهامم

اینم نرم کننده داخل حمامه که باید پنج دقیقه بمونه به موهات فقط وقتی میخوای بمالی از بالا به پایین بمال و سعی کن به ساقه ی موهات بیشتر بزنی چنگ نزنی موهاتو و آخر کار جوری بشور که خیلی هم نشوری تقریبا ۸۰ درصد بشور 

اینم نرم کننده داخل حمامه که باید پنج دقیقه بمونه به موهات فقط وقتی میخوای بمالی از بالا به پایین بم ...

قربونت برم عزیزم😍😍😍

قیمتاشم میگی؟

ای بابا...! 
ببین من موهام فر بود البته رفتم صاف کردم الان یه سال خورده ایه میگذره موهام خیلی زبر بود همیشه موخور ...

ببخشید عزیزم شما الان موهاتو ی ساله کراتینه کردی صاف هستش یعنی دوباره فر نشده

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
اینم نرم کننده داخل حمامه که باید پنج دقیقه بمونه به موهات فقط وقتی میخوای بمالی از بالا به پایین بم ...

عزیزم قیمت شامپو و نرم کننده چقده ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹

موهای موخوره دار باید کوتاه بشه چون درمان نمیشه و در ضمن خودش هم خرد میشه 

منم موخوره زیاد داشتم و از وقتی علاوه بر نرم کننده (من اوه میزنم که سیلیکون نداره) ماسک مو داخل حمام (شون میزنم) و چیزی که تأثیر خیلی زیاد داشته روغن آرگان بعد از حمام به نوک موهام میزنم. خیلی به صرفه است (من پنتن میزنم بخاطر اینکه قیمتش برام مناسبتره) 

شونه چوبی

روباشی ابریشمی

شبها موهام رو دو تایی می بافم . البته روزهم بافته باشه ساقه موی سالمتری خواهیم داشت

هر دو ماه اندازه یک تا دو سانت کوتاه میکنم

خوردن مولتی ویتامین خیلی مهمه

و قصد دارم لعاب تخم کتان استفاده کنم خیلی تعریفش رو شنیدم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
قربونت برم عزیزم😍😍😍 قیمتاشم میگی؟

من اصفهانم شامپو رو ۲۰۰ و خورده ای نرم کننده داخل حمام هم  ۲۰۰ و خورده ای البته به قیمت عمده است اینا فک کنم چون از عمده فروش های آرایشی میگیرم و ماسک بیرون همون هم ۱۰۰ تومن شروع شد الان شده ۱۳۰ فک کنم ولی خب می ارزه چون تقریبا اون شامپو نرم کننده حمام و تقریبا ۶ ماه دارم ماسک بیرون حمام هم تقریبا یه ماه و نیم

فقط اینم رعایت کن که زود تر از دو روز یه بار موهات و شامپو نکنی اگه هر روز میری حمام فقط نرم کننده بزن