2789
عنوان

خانما تو رو خدا بیاین

146 بازدید | 12 پست

یکم دلداریم بدین دارم میپوکم ، الان چند ماهه که منو شوهرم دوم هر ماه دعوای خیییلییی شدیدی میکنیم البته بین ماه هم دعوا داریم ولی دوم هر برج دعوای خیلی سنگینی میشه که کتک هم میخورم بعد که نگاه میکنم میبینم عه دوم بوده چرا برام شده سوال چه حکمتی هس خدایا ، امروز با مشت زد تو.چشمم انگار کور شدم چشمم ورم کرده سیاه و.کبود شده به شدت ، به غیر از مشت هایی که زد تو سرم و موهامو کشید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینو قبول دارم شاید باور نکنی ، منم هر وقت تو خونه آبگوشت میپزم دعوای شدیدی میشه بخدا الان شش ساله عروسی کردم هر وقت تو این شش سال آبگوشت بار گذاشتم دعوامون شده طوری که یه سری خودش بین دعوا  گفت ای وای بازم ابگوشته ، دیگه هروقت همسرم خونه است آبگوشت نمیزارم مگه وقتی ک کلا خونه نباشه شاید بزارم

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

حرف نزن کلا باهاش

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱

پشتوانه داری؟ طلاق بگیر یه بار که زدت برو پزشکی قانونی طول درمان بذار گوششو بپیچونن ادم شه

نه ، الانم نمیزاره برم خونه بابام میگه بشین تا چشمت خوب بشه ، خیلی دلم گرفته دلم میخاد بمیرم اگه بچه نداشتم حتما جدا میشدم

نه ، الانم نمیزاره برم خونه بابام میگه بشین تا چشمت خوب بشه ، خیلی دلم گرفته دلم میخاد بمیرم اگه بچه ...

زنگ بزن به بابات بگو بیاد دنبالت

اینقدر از خودت ضعف نشون نده

فکرمیکنی بچه سال های اینده ولی عمرتو پای پدرش گذلشتی این فداکاری رو درک میکنه نه بخدا میره دنبال زندگیش

اگه زندگیتو دوس داری نمیخوای جدا شی ادامه بده

اگه میخوای خلاص شی یه حرکتی بزن تا خدا هم یه راه جلو پات بذاره

طلاق اخر دنیا نیست 

زنگ بزن به بابات بگو بیاد دنبالت اینقدر از خودت ضعف نشون نده فکرمیکنی بچه سال های اینده ولی عمرتو ...

ازدواج دومم هس طلاق بگیرم اونم با یه بچه ، خدایا فقطتو نجاتم بده خیلیکه حالم بده، زندگیمو دوس داشتم ولی الان دیگه هیچ دلخوشی ندارم

اینو قبول دارم شاید باور نکنی ، منم هر وقت تو خونه آبگوشت میپزم دعوای شدیدی میشه بخدا الان شش ساله ع ...

من با خودم میگم شاید دعایی طلسمی چیزی باشه ، آخه یه بار دوبار نیس، الان شش ماهه که دقیقا ناخودآگاه دوم برج ما دعوای شدیدی میکنیم اصلا برام عجیبه