2777
2789
عنوان

من باردارم؟

201 بازدید | 29 پست

بچه ها من 15سیکلم یه فولی 21 داشتم دکتر آمپول اچ سی جی داد بهم ودرحین اقدامم وفردا موعدمه ولی چند روزی میشه که زیر دلم درد میگیره وول میکنه تخمدان راستمم همین طور فولیکولمم توهمین تخمدان بود 9روز پیش بتا دادم منفی بود ولی میگم شاید زود آز دادم اینم بگم یه لکه خون خفیف پری روز تو ترشحاتم بود ودیگه هیچی ندیدم با این حال ممکنه باردار باشم؟ کسی اینطور بوده و باردار شده

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊

ان شالله که لک لانه گزینی بوده☺️💚

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ممکنه...منم همینطور بودم...ولی درعین حال اصصصلا به به علائم دل خوش نکن که بعد تو پرت نخوره

خسته شدم بخدا دیگه ازبس قرص وآمپول استفاده کردم واسم دعا کن خواهر😪

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊
مرسی گلم شما تجربه این چنینی داشتی یا تو اطرافیانتون؟

خودم که نه هنوز عزیزم ولی زیاد شنیدم

طبق چیزهایی که گفتید احتمال زیاد لک لانه گزینی هستش

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
خسته شدم بخدا دیگه ازبس قرص وآمپول استفاده کردم واسم دعا کن خواهر😪

ان شاالله که حامله ای و یه نی نی تودلت داری...بالاخره درست میشه نگران نباش منم این روزا رو زیاد تجربه کردم درکت میکنم مطمئن باش به زودی چشم انتظاریت تموم میشه

خیلی سعی میکنم ولی نمیتونم

کاملا درک میکنم و میفهمم 

من موعد ندارم ولی طبق شنیده هام از عزیزان بین امروز و تا دو روز آینده باید پریود شم ولی منم دقیقا دلم میخواد فردا برم آزمایش بتا بدم راحت شم فقط

کاملا درک میکنم و میفهمم  من موعد ندارم ولی طبق شنیده هام از عزیزان بین امروز و تا دو روز آیند ...

ایشالا به هرچی که تودلته برسی منم همچنان منتظرم حالا ببینم فردا چی میشه

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊