2777
2789
عنوان

مهریه مامانم😐😐

270 بازدید | 23 پست

مامانم امروز رفت مهریه شو گذاشت اجرا

بعد مهریه ش ۱میلیونه سال ۷۴ازدواج کردن همراه با پدرم😐😐گفتن که یک میلیونت به پول امروز فوقش۴۰میلیونه😕(مامانم قصد داره از پدرم جدا بشه)

حالا به مامانمم میگم بجای یک میلیون برات ۱۰شاخه گل رز میزدن سنگین تر بود:)=>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا مامان من ۱۴ تا سکه بود 

تو ارزونی تموم شد

بابام قسطی داد 

تا سه سال پیش که یهویی چن تمنشو داد تموم کرد

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

بیشتره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
فکر نکنم باید بیشتر باشه هااااا اون طرف میدونست؟؟؟

تازه تو دفتر ازدواج نوشته شده ۳۰۰هزارتومن پرداخت شده گفت ک میتونه بگه که دادم مهریه شو با اینکه مامانم نمیدونسته که مهریه ش رو گرفتن خانواده ش

چه خووب:)) بابام نمیده یه هزارتومنی به مامانم 

مگه دست خودشه؟

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•