سلام،من دوماهه دخترمو از پوشک گرفتم هفته اول خیلی سخت بود حرف گوش نمیکرد هفته دوم کامل خودش میرف میگف نیاین کمکم،بعد از سه هفته رفتیم شهرستان خونه مادربزرگش ازهمونجا ب بعد دیکه تو شلوارش کارشو میکنه و نمیره دلم میخواد گریه کنم😭😭😭😭😭میدونه جیش داره بهش میگم برو حتی میبرمش توالت ولی برمیگرده تو خونه و تو شلوار کارشو میکنه کسی تجربه داره راهنمایی م کنه یه ماه دیگه سه سالش میشه
یکماه درگیر بودم .هفته اول میترسید اصلا حتی رو قصری نمیشنست ..
باز پوشک شد هفته بعد باز همینجور اینقدر براش کلیپ اموزش گزاشتم ک موفق شد رو قصری بشینه .بازم یکساعت بیشتر میگزاشتم نمیکرد .خلاصه یکماهی شد تا کامل گرفتم و تونستم ببرمش بیرون .الان ۳ سال و نیمش .راحت میگه و میبرمش .دستشویی
وقتی تو شلوار کارشو میکنه چی کار میکنی؟ الان یعنی حتی یه بار هم در طول روز دستشویی جیش نمیکنه ...
ببین قبل ازین وقتی یاد گرفت قشنگ خودش میگف مامان جیش دارم و میرفت،خودش شلوارشو درمیاورد میشست میومد بیرون الان دائم باید بهش بگم برو اونم بزور وهزار تا بازی و شعر خوندن شاید بره،وقیت تو شلوارش کارشو میکنه سعی میکنم دعوا نکنم بهش میگم مامان جان مثل قبل وقتی جیشت میخواد بیاد نگهش دار بدو برو توالت میگه باشه ولی...