2777
2789
عنوان

از پپشک گرفتن کمـــــــــــــک

90 بازدید | 17 پست

سلام،من دوماهه دخترمو از پوشک گرفتم هفته اول خیلی سخت بود حرف گوش نمیکرد هفته دوم کامل خودش میرف میگف نیاین کمکم،بعد از سه هفته رفتیم شهرستان خونه مادربزرگش ازهمونجا ب بعد دیکه تو شلوارش کارشو میکنه و نمیره دلم میخواد گریه کنم😭😭😭😭😭میدونه جیش داره بهش میگم برو حتی میبرمش توالت ولی برمیگرده تو خونه و تو شلوار کارشو میکنه کسی تجربه داره راهنمایی م کنه یه ماه دیگه سه سالش میشه

پیشک😑😂

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکماه درگیر بودم .هفته اول می‌ترسید  اصلا حتی رو قصری نمیشنست ..

باز پوشک شد هفته بعد باز همینجور اینقدر براش کلیپ اموزش گزاشتم ک موفق شد رو قصری بشینه .بازم یکساعت بیشتر میگزاشتم نمیکرد .خلاصه یکماهی شد تا کامل گرفتم و تونستم ببرمش بیرون .الان‌ ۳ سال و نیمش .راحت میگه و میبرمش .دستشویی 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
وقتی تو شلوار کارشو میکنه چی کار میکنی؟  الان یعنی حتی یه بار هم در طول روز دستشویی جیش نمیکنه ...

ببین قبل ازین وقتی یاد گرفت قشنگ خودش میگف مامان جیش دارم و میرفت،خودش شلوارشو درمیاورد میشست میومد بیرون الان دائم باید بهش بگم برو اونم بزور وهزار تا بازی و شعر خوندن شاید بره،وقیت تو شلوارش کارشو میکنه سعی میکنم دعوا نکنم بهش میگم مامان جان مثل قبل وقتی جیشت میخواد بیاد نگهش دار بدو برو توالت میگه باشه ولی... 

ببین قبل ازین وقتی یاد گرفت قشنگ خودش میگف مامان جیش دارم و میرفت،خودش شلوارشو درمیاورد میشست میومد ...

عجله نداشته باش

یه بچه تو یه هفته یاد میگیره، یه بچه ی دیگه ممکنخ ۶ ماه زمان لازم داشته باشه

اصلا دعواش نکن

فقط وقتی میره دست شویی بهش جایزه بده تشویقش کن

عجله نداشته باش یه بچه تو یه هفته یاد میگیره، یه بچه ی دیگه ممکنخ ۶ ماه زمان لازم داشته باشه اصلا ...

اون اوالا یه هفته اول مدام جایزه میگرفتم براش،کم کم جایزه قط کردم 

خب این کاملا طبیعیه که به یاداوری نیاز داره

اره، ولی یاداوری میکنم همون تو شلوارش کارشو میکنه و نمیره 😔😔😔حتی بهش میگم مامان چرا دوس نداری بری هیچی نمیگه، کلا زیادی لجباز

مشکل اصلی خیلی از مامانا اینه که عجله دارن

این کاملا طبیعیه که بچه ها موقع بازی دلشون نخواد برن دست شویی و باید شعر  بخونین، قصه بگین، با بازی ببرینش توالت

و دست کم ۶ ماه هم باید بهشون وقت داد تا کامل یاد بگیرن

مشکل اصلی خیلی از مامانا اینه که عجله دارن این کاملا طبیعیه که بچه ها موقع بازی دلشون نخواد برن دست ...

ممنون از راهنمایی ت گلم،من صبرم زیاد سعی میکنم دعواش نکنم خیلی شعر میخونم اهنگ میزارم کتاب میخونم ولی کلا لج میکنه،این الان پسرفت کرد پیشرفتم نکرد