2777
2789

سلام مامانای گل میدونم درکم میکنید من نگران راه رفتن دخترم هستم.۱۲روزدیگه ۱۴ماهگیشوتموم میکنه.۸ماهگی چهاردست و پارفت وازهمون موقعهاوسایلومیگیره وراه میره.ولی بدون دست نمیتونه وایسه.نگرانم

ولی بابا.ماما.می می.من.یاصداهای دیگه رو میگه.وحرکتی انجام بدم تکرار میکنه.لطفا اگه اطلاعاتی داریدراهنماییم کنید ممنونم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

پسر من ۱۲ ماهشه تازه چهار دست و پا می‌ره ، نگران نباش بچه ها باهم فرق میکنن

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بزرگم16ماهگی راه رفت(کلا رو دور آرومه) دومی10 ماهگی(اینم کلا هول بود برا همه چی عجله داره) 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پسر من ۱۲ ماهشه تازه چهار دست و پا می‌ره ، نگران نباش بچه ها باهم فرق میکنن

خداحفظش کنه.

آخه پسرم توتولدش راه رفت براهمین میگم شایددخترم خوابی نکرده مشکلی داره.  

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

همینکه دستشو میگیره راه میره خوبه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همینکه دستشو میگیره راه میره خوبه

آره از همون اول مبل رو میگیره یابالش ودر رومیگیره  راه میره.

مثلاسوارکمک مادرنمیشه از اون میگیره ومیرونه.

۱۳ماهگی  بچه دختر داییم ۱۶ ماهگی راه رف چهار دست و پا هم نمیرف نشسته میپرید😂 تا ۱۸ ماهگی وقت ...

ممنون عزیزم

دخترم ۱۱ماهگی راه میرفت میوفتاد ۱۲ ماهگی کامل یادگرفت همه مثل هم نیستن یکیو میشناسم دوسالگی راه افتا ...

آدم خود به خود نگران میشه.

آره از همون اول مبل رو میگیره یابالش ودر رومیگیره  راه میره. مثلاسوارکمک مادرنمیشه از اون میگی ...

دخترا ترسو ترن همیشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏