2777
2789
عنوان

اینا هممممههههه خرابنننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 45 پست
حتما میخوای بگی ب تو ربطی نداره؟  مثل این ک این بدبخت هم اونجا درس میخونه  یه چیزی به نا ...

ما کجا  قوانین اجتماعیمون درست بوده  که  الان  تو مدرسه باشه؟ 

حتی تو فضای مجازیم با پرخاش صحبت  میکنیم و  میخوایم نظرات  همو تحمیل کنیم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث خاله زنک بازی نیس بحث اینه ک قراره توی ی جمعی باشم ک چنین افرادی هستن 

شما  سر کلاس باش هواست ب دبیر باشه رنگ  تفریح  ام  درس بعدی تو  بخون  

شما  خودت  دوس داری بری بینشون 

یعنی تو  یکلاس همه  بدن  فقط شما مجزایی؟

پس باید شما  بری آموزش پرورش  تا  بسته  شه اون ‌مررسه

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
مثل این میمونه یکی تو خیابون کار بد بکنن بعد ب ما بگن ب تو ربطی نداره😐 خیلیم ربط داره

چقدر بی ربط🤔

من الان یه سوال برام پیش امد  شما الان خیلی به فکر درس و کنکوری که تو نی نی سایت وسط زنای متاه ...

اصل کلامو متوجه نشدی من نمیگم بچه زرنگمو درس میخونم اگ عم تو نی نی سایتم یچیز فردیه ب کسی اسیب نمیزنه ولی رفتاری ک تو مد میبینم روی تمام روحیات ادم تاثیر داره 

بحث خاله زنک بازی نیس بحث اینه ک قراره توی ی جمعی باشم ک چنین افرادی هستن 

عزیزم تو مدرسه ما هم همچین کسایی هستن که گرایش به دختر دارن خیلی هاشون رعایت می‌کنند خیلی هاشون هم نه 

برای منم سخت بود و الان می‌فهمم که اگه جامعه گرایش های مختلف رو می‌پذیرفت اینقدر بد جلوه داده نمیشد 

با کراشم رل زدم شیرینی میدم 😂🤪🚶‍♀️

من  هر وقت  جایی رفتم   چه مدرسه  چه کلاسی چیزی 

همیشه حواسم به خودم  بوده  و  درگیر آدم ‌های اطرافم ‌نشدم

شمام  بهتره  همین  راه  و بری فردا  وارد بستر بزرگتر دانشگاه  و  محیط کار میشی و همه چیز باب میل  شما  نیست

عزیزم تو مدرسه ما هم همچین کسایی هستن که گرایش به دختر دارن خیلی هاشون رعایت می‌کنند خیلی هاشون هم ن ...

با ل.ز.ب.ی.ن مشکلی ندارم گرایش طبیعی انسانه ولی اینا تمرین میکنن ک یاد بگیرن برا دوسپسراشون

اصل کلامو متوجه نشدی من نمیگم بچه زرنگمو درس میخونم اگ عم تو نی نی سایتم یچیز فردیه ب کسی اسیب نمیزن ...

نه عزیزم تو متوجه نمیشی 

کاری به کارای خاک برسری اونا ندارم 

ولی تو گفتی همشون نمره های زیر ۱۰دارن و اصلا به فکر کنکور نیستن !!!!!

منم میگم تو اگه به فکر درسی چرا اینجا می چرخی ؟؟؟!!!!!