2777
2789
عنوان

خراش قرنیه فووووری

870 بازدید | 12 پست

بچه ها داشتم کرم میزدم ناخنم بلند بود خورد تو چشمم نمیدونم به سیاهی چشمم خورد یا فقط سفیدی ولی چشمم یه جوریه ،درد نداره ولی یکم میسوزه ،چطوری مطمئن بشم خراش برداشته یا نه؟؟ بینایی سنج میتونه تشخیص بده یا فقط چشم پزشک 

اگر در حد خراش آسیب دیده باشه دردش خیلی خیلی شدیده 

امروز رو استراحت بهش بده 

اگر فردا خوب نشد برو دکتر

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاری دید ، سردرد، لکه خون ، چشم درد ، احساس اینکه چیزی تو چشم هات باشه ! بنظرم سطحی بطور معمول و طی چند روز بهبود پیدا میکنه ، اگه علائم داشتی به دکتر مراجعه کنید، اشک مصنوعی (مثل ارتیپیک ادونس) و پماد آنتی بیوتیک مناسبه( فقط با تجویز دکتر ) 

🚶🏻‍♂️I AM
تاری دید ، سردرد، لکه خون ، چشم درد ، احساس اینکه چیزی تو چشم هات باشه ! بنظرم سطحی بطور معمول و طی ...

سردرد لکه خون ندارم فقط یه حس بدیه انگار اونم خیلی کمه شاید بیشتر تلقینه خیلی میترسم ، ارتیپیک دارم میریزم ،قطره ای هست مخصوص خراش که زودتز ترمیم کنه؟

اگه خراش باشه خودم تو اینه میتونم ببینمش یا نه؟

احتمالا قرمزیش معلوم باشه 

ولی من برادرهمسرم پرنده ش نوک زده بود به چشمش و خراش برداشته بود 

خیلی دردش شدید بود

قرمز هم نشده حتی ،نمیدونی قطره چی باید بریزم؟

خوب پس فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه 

اگر میتونی بری داروخانه

برو به دکترش مشکل رو بگو 

احتمالا یه قطره بهت بده