سلام دوستان یه چیز عجیب و ترسناک یادم افتاد از دختر عمه ی مامانم یادمه بچه که بودیم همیشه خونه ی عمه ی مامانم بودیم گاهی بزرگا حرف میزدن منم که حوصله ی بازی با بچه ها و نداشتم حدودا 10 سالم بود یواشکی گوش میدادم ببینم راجب چی حرف میزنن ولی شوهر عمه ی مامانم سابقه ی زندان داشت عمه ی مامانم زن دومش بود بخاطر مرگ پسرش شوهر عمه ی مامانم مثل قبل نبود اصلا با بقیه ی بچه هاش خوش رفتاری نمیکرد همه ی اینا و خودش داشت تعریف میکرد میگفت تصمیم گرفتم دیگه دعوا نکنم و چاقو کشی نکنم بخاطر مرگ پسرش تا اینکه یه 10 سال بعد با عمه ی مامانم آشنا میشن و ازدواج میکنن مرده میگه سال بعد که دخترم بدنیا اومد حس عجیبی داشتم بیشتر از بقیه ی بچه هام انگار دوسش داشتم یجوری برام بود انگار بعد از مدتها دیدمشه اخلاقای که دخترم (مثلا حالا میگیم سارا) داشت کپی پسر مرحومم بود از اخلاق رفتار طرز صحبت کردن قیافه تا اینکه من بعد چندسال یادم اومد دخترشون الان 19 سالشه خیلی خوشگل و مهربونه مهاجرت کرده آلمان ولی چیزی که ماجرا عجیب میکنه اینه که چطوری یه نفر میتونه کپی فرد مرده ای باشه که هیچوقت ندیدتش ممکنه تناسخ باشه؟
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون اینکه کسی شبیه کسی باشه ربطی به دیدن یاندیدنش نداره ربط به ژنتیک داره
لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی میدهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)