2777
2789
عنوان

طلاق جدایی

196 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

شوهر من گاهی تا ۱۰۰درصد مهربونه ومیگی از این بهتر نیست

گاهی اوقات اینقدر بد میشه ک میگی از این بدتر نمیشه

رفتاراهای بدش قهر میکنه تا چند شب نمیاد خونه تا شیش بار تو این یک سالی ک قهر کردیم و دوسال نامزد بودیم این اتفاف افتاده همیشه تا دعوا میشه حرف طلاق میزنه بچه ننس خیلی ب مامان باباش وابستس بیش از اندازه جوری ک با ۳۰سال سن اونا هرروز بهش زنگ میزنن فحاشی میکنه دعواهامونم سر مهمونی ک اون هاشق مهنونی من خوشم نمیاد چون دروتگرام  تفریحات دونفره زیاد خوشش نمیاد زود جوشه ولی با این جال کلی عاشقه کلی کادو میخره یکبار ماشین یکبار ایفون یکبار گل جوری ک عادی شده برام واقعا نمیذونم چیکار کنم دوتا شخصیت متفاوتیم ک همو‌دوست داریم ولی همش داریم دعوا میکنیم تو کل روز بهم زنگ نمیزنه کلمات عاشقانه همیشه نمیگه واقعا نمیفهمشش نمیدونم چیگار کنم از طرفی بخوام طلاق بگیرم خونه پدر مادرم جوریه ک میزنن تو سرم چون میگن تو اصرار کردی ک میخوای اینو  چیکار کنم بنظرتون

و با شرایطی ک دارم نمیتونم برم خونه پدریم دیگ چون حس میکنم سربازشون میشم و میدونم کلی قراره تیکه بندازن بهم واقعا موندم

نمیدونم برم کیش یا شمال کلا قید همه چی بزنم نمیدونم برم سریع کاری هست اونجا واقعا موندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احه واقعا موندم درست شدنیه یا ن چون شخصیتامون ب کل فرق میکنه

زندگی همینه قرار نیست همه شبیه هم باشیم 

باید از خودمون شروع کنیم واسه تغییر 

حتی اگه درست نشد تو تلاشتو  بکن که اگه طلاق هم گرفتی خیالت راحت باشه که تو تا لحظه آخر برای زندگیت  قدم برداشتی 

هیچ آدمی بی نقص نیست 

زندگی همینه قرار نیست همه شبیه هم باشیم  باید از خودمون شروع کنیم واسه تغییر  حتی اگه در ...

😞خیلی سختمه طلاق گرفتن تودلم میگم نمیخوامش و ایندفعخ تمومه ولی نمیتونم 

فک میکنه فقط ما تو زندگی مشکل داریم

برو مشاوره ، حتی میتونی از پیج های اینستاگرام مثل شیوا کامکار رو ببینی و ازش وقت مشاوره بخوای 

تفاوت همه آدم ها دارند باید پذیرفت و درکنار هم به آرامش رسید ولی همینطور که یه وسیله برقی میخری و دفترچه راهنما داره ازدواج و زندگی دونفره هم همینطوره و راهنما و مشاور احتیاج داری . طلاق آخرین راهه نه اولین راه

برو مشاوره ، حتی میتونی از پیج های اینستاگرام مثل شیوا کامکار رو ببینی و ازش وقت مشاوره بخوای  ...

خودمم واقها دوست دارم همه چیز درست شه ولی شوهزم نمیفهمه فقط دلش میخواد شبیه اون‌باشم مشاوره میریم همه تقصیرا میندازه گردن من انگار بازیه

خودمم واقها دوست دارم همه چیز درست شه ولی شوهزم نمیفهمه فقط دلش میخواد شبیه اون‌باشم مشاوره میریم هم ...

عزیزم نیازی نیس حتما دونفره برین مشاوره 

همین خانم کامکار که میگم مشاوره تلفنی داره که باهاش صحبت کنی بهت راهکار میگه اونوقت میبینی که چقدر زندگیت تغییر میکنه