2777
2789

میخوام ترشی مخلوط بذارم 

چی کنم ک زود برسه 

نسبت سرکه و آب هم میگید؟؟

دست گلتون درد نکنه 

مهمون دارم واجبه زود برسه 

خیلی جاها شنیدم سه چهار روزه ترشی میندازن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی ک میپزن ترشی شون احتما شل شدن نداره؟؟

ترشیوبپزی خوشمزه نمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

موادشو که خرد کردی با همون سرکه بزار دو جوش بزنه،بعد بزار سرد شه ،،چهار پنج روزه امادست وخوشمزترم هست ،برای ترشیکه زیاد به ترش نزنه وکمی شور باشه ،یه لیوان سرکه یه لیوانو نیم آب ،وتوی یه کاسه بزرگ (تشت پلاستیکی)مواد مومخلوط کن ونمک  بریز ،بچش ببین خوش نمکه ،بعد بجوشون سرد که شد بریز تو شیشه ،وادویه هم کمی سبزی ترشی وتخم گشنیز و سیر وزردچوبه و سیاهدونه وگلپر ،من سبزی خشک دو قاشق (نعنا خشک و ریحون و شوید مخلوط میکنم)ودیعه سبزی تر نمیریزم 

خدایا تقاصمو بگیر امین
اخه اون جوری هم زمان زیادی میبره  میخوام نهایت ۴،۵ روزه آماده باشه😑

ترشیوشیشه کن بعدهمه شیشه هاروبذارتویه قابلمه آب بریزتوقابلمه بذارروبخاری یه شب تاصبح بمونه میرسه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من نسبت سرکه به آب ۲ به یک میگیرم 

همه مواد با ادویه ترشی رو بزار قابلمه و آب و سرکه رو بریز روش بزار گرم بشه به محض اینکه اولین قل رو شروع کرد خاموش کن و بزار خنک شه بریز تو شیشه و دربش رو ببند 

نکته اینکه سرکه نباید جوش بخوره