2777
2789
عنوان

اولین روز رژیم آب:))))

| مشاهده متن کامل بحث + 4485 بازدید | 40 پست

من به عنوان کسی که 30 کیلو کم کردم با همین روش بهت تبریک میگم و تشویقت میکنم ولی از ورزش هوازی روزانه حداقل یه رب هم غافل نشو     

هیچ چیز قوی تر از مهربانی نیست🙂🍃...
من به عنوان کسی که 30 کیلو کم کردم با همین روش بهت تبریک میگم و تشویقت میکنم ولی از ورزش هوازی روزان ...

😍😍😍😍 جدی؟؟؟ توی چندوقت؟ باشه حتما ورزشم میکنم... میشه یه سری نکات رو بهم بگی؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خب قرار بود بیام هرروز گزارش بدم، الوعده وفا🤭

طاقت نیاوردم و الان رفتم رو ترازو، بلللله یه کیلو کم کردم و از ۸۷ شدم ۸۶ 🥰 آخرشب خیلی وسوسه شدم غذا بخورم 😬 ولی اراده‌م قویتر بود و تحملش کردم🤭

خب خب قرار بود بیام هرروز گزارش بدم، الوعده وفا🤭 طاقت نیاوردم و الان رفتم رو ترازو، بلللله یه کیلو ...

چه عالییی آفرین به ارادتت‌ 

تو دو سه روز ، دو کیلو کم کردی دیگه درسته ؟

با بال ضعیف پی پرواز بلند ㊙️
چه عالییی آفرین به ارادتت‌  تو دو سه روز ، دو کیلو کم کردی دیگه درسته ؟

من یه روز و نصفی رژیم آب گرفتم و یه کیلو کم کردم ولی حالم خیلی بد شد دوباره برگشتم سر همون کتوژنیک، اگه میخوای بگیری بیشتر از یه روز نگیر واقعا ضرر داره، خیلی حالم بد بود🙃

😍😍😍😍 جدی؟؟؟ توی چندوقت؟ باشه حتما ورزشم میکنم... میشه یه سری نکات رو بهم بگی؟ 

بله  توی ۴ ماه البته من رژیم سخت گرفتم تو زیاد به خودت سخت نگیر طبق چیزی که خودم انجام دادم بهت میگم که شکر و قند مصنوعی رو کلا حذف کن سعی کن به طعم تلخ چایی عادت کنی البته برای اینکه قند خونت نیفته روزانه دوتا خرما بخور اب زیاد بخور من شده بود روزی ۸ لیوان اب میخوردم چون به چربی سوزی کمک میکنه برنج رو محدود کردم کردم هفته ایی یه بار اونم ۵ قاشق نه بیشتر لبنیات مثل پنیر ماست شیر همش کم چرب و بی نمک نونم ۴ کفه دست لواش یا ۲ کف دست سنگک البته سنگک بهتره چون سبوس داره به لاغری کمک میکنه سس رو حتما حذف کن سعی کن سالادو با ابلیمو و روغن زیتون طعم دار کنی بخوری سرخ کردنی اصلا نخور فقط ترجیحت رو بخار پز و اب پز باشه بیشتر پروتئین مصرف کن که کالری چندانی نداره و به چربی سوزیم کمک میکنه مثل لوبیا پخته و سینه مرغ و تخم مرغ اب پز و میگو یا ماهی گوشت سفید مصرف کن بیشتر جای گوشت قرمز مثل گوسفند و گاو میوه هم خیلی مهمه سعی کن کلا تنقلات کارخونه ایی مثل چیپس و شکلات و بیسکویتت و کیک و پفیلارو هرچقدرم کم کالری باشه از برنامه ات حذف کنی جاش میوه بخوری من خودم به عنوان یه ادمی که تو این زمینه تجربه داره بیشتر پرتقال و سیب رو بهت توصیه میکنم چون هم اب بدنتو تامین نیکنه هم فیبر زیادی داره تا مدت طولانی سیرت نگه میداره سعی کن شیر رو شب بخوری یه لیوان خالی قبل خواب چون شیر به چربی سوزی قبل خواب و خواب راحت تر کمک میکنه اما صبا شیر نخور بدتر معدتو بلغمی میکنه و باعث میشه چاق باشی اگه بتونی با سبوس برنج بخوری شیرو چه بهتر ولی من خودم چون دوست نداشتم همینجوری خالی میخوردم خوابم خیلی تو لاغری تاثیر داره موقع خواب هورمونای رشد و سوخت و ساز ترشح میشن سعی کن خواب کافی و خوب داشته باشی و سالم یعنی شب نه نصفه شب تا ظهر به هیچ عنوان به بهانه لاغری شامو حذف نکن من یه مدت این کارو کردم وزنم بعد ۱۰ کیلو یهو استپ کرد دیگه تکون نمیخورد شام بخور ولی سبک و به وقتش مثلا ماکارانی و برنج رو دیگه شام نخور البته اگه ماکارانیو کلا حذف کنی از لیست غذاهات بهتره چون همش نشاستس و کمشم چاق کنندس من به این جمله ها که همه چی بخور کم بخور اعتقادی ندارم😂ادم باید یه سری چیزارو کلا حذف کنه در واقع این جور جنلات بهانه ادماییه که نمیتونن دل از تنقلات مضر بکنن ولی برای کاهش وزن بدون عذاب وجدان اینو میگن شاما سعی کن تخم مرغ اب پز خوری بهت قول میدم تا فردا صب سیره سیری چون پروتیین بالایی داره تخم مرغ و مهم تر از همه اینکه سعی کن  ۸ و نیم شب شامتو بخوری دیر وقت نخور که سر دلت بمونه و در آخرم فعالیت زیاد داشته باش که اسون ترین و بهترین و مفید ترینشم پیاده رویه من اون زمان چون درس میخوندم و عادت داشتم موقع درس خوندن راه برم میشد از ساعت ۱۲ راه میرفتم تا ۸ شب ولی خب تو دو ساعت در روزم راه بری کافیه البته من روری یه رب ورزشای معمولی و هوازیو با یه برنامه به اسم ورزش بانوان تو خونه انجام میدادم چون اون موق اول کرونا بود و باشگاهیم باز نبود حتی مدارسمونم مجازی و تو خونه بود خلاصه ۳۰ کیلو اینجوری خودم تو خونه بدون دکتر تغزیه بدون باشگاه بدون پول و بدون تجهیزات خودم کم کردم هیکلمم خیلی خوب شده بود نه پوستم افتاده بود چون با رژیمم ورزشم میکردم قدم بلند تر شد زاویه فکم درست شد زاویه دار دیگه گرد نبود صورتم طوری که بعد دو سال که مدترس حضوری شد رفتم مدرسه هیشکی منو نمیشناخت دیگه۰😂 حتی صورتمم میدیدن نمیشناختن همه از صدتم تشخیص میدادن کیم بعد کرونا و بخور و لخور تو خونه موندن اونا همه چاق شده بودن من لاغر😎اگه من تونستم توام میتونی امیدتو از دست نده فقط رفیق هبچ وقت😘✋🏻

بعدش برنگشت؟ تا عید این ۳۰ تا کم میکنم؟  چند روز گرفتی؟؟

همرو بهت گفتم عزیزم نه دیگه اگه سعی کنی یه جوری برنامه کل زندگیت کنی رژیمو و فعالیت داشته باشی دیگه بر نمیگرده البته من الان باشگاه میرم ورزش تی ار ایکس  دعا میکنم که همیشه سالم باشی من چون ام اس گرفتم متاسفانه مجبور بودم کورتون مصرف کنم کورتونم وزن ادمو خیلی میبره بالا این شد که دوباره سی کیلویی که کم کرده بودم بعضا بیشتر از اون برگشت همه ولی خب بخاطر دارو بود الانم فقط دلم میخواد سالم شم دوباره بتونم لاغر کنم

استارتر گرفتی راضی هستی؟من امروز شروع کردم اگه خدا بخواد.

تا عید باید ۱۰کیلو کم کنم..من اگه برم رو ترازو و ببینم ۱کیلو حتی کم کردم اراده ام قوی ترمیشه و برعکس

میخوام بدونم واسه شما نتیجه داد؟

من به عنوان کسی که 30 کیلو کم کردم با همین روش بهت تبریک میگم و تشویقت میکنم ولی از ورزش هوازی روزان ...

عزیزم منم دارم رژیم آب می گیرم روز اولمه و می خوام از امروز تا ۲۰اسفند انجام بدم بنظرت می تونم؟ اینم بگم قبلا گرفتم اینو ۲ماه