2777
2789
عنوان

خانم های وارد به خرید طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 66 پست
دست دوم ن اجرت داره ن مالیات . فقط باید پول طلای خام داد  تازه طلافروشی ها از قیمت تابلو کمتر ...

ن پول مالیات دار،اینطوری نیس،اسمش طلا روشه میگن طلابدون احرت فقط پول اجرت ندار

اگه مالیاتم نداشته باش طلافروش چزابفروشه اصلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرید طلا فروش بهتون قیمت بده بعد همون مبلغ رو به ایشون بدین 

اره منم نظر خودم همینه

بهش گفتم هرچی طلافروش خواست برداره من بر میدارم

ولی چون نزدیکم نیست نمیتونم باهاش برم طلافروشی

از طرفی هم به نظرم داره بالا میگه

ن پول مالیات دار،اینطوری نیس،اسمش طلا ردشه میگن طلابدون احرت فقط پول اجرت ندار اگه مالیاتم نداشته ب ...

ایشون می‌خوام از دوستش بخره طلافروشی نیست ک . 

طلا دست دوم در طلافروشی اگه بخوای بخری من جایی میشناسم قیمت طلای خام ب اضافه ۴۵۰۰۰تومان رو هر گرم فقط می‌کشه 

وای اگه بخوای طلا بفروشی ب طلافروشی ب قیمت تابلو هم ازت نمیخرن پایین تر برمیدارن . دیگه کاری ب مالیات و اجرت این چیزا ندارن

مینا قری هستم
اره منم نظر خودم همینه بهش گفتم هرچی طلافروش خواست برداره من بر میدارم ولی چون نزدیکم نیست نمیتونم ...

اره داره بالا میگه.اگه به قیمت تابلو نداد نخر ازش.برو سکه بخر پولتو.

سکه نه اجرت داره نه مالیات

دو روز دیگه هم هیچ حرف و حدیثی پیش نمیاد عزیزم.

من به شخصه جای شما باشم هیچوقت با آشنا و فامیل همچین معامله هایی نمیکنم‌.

اره داره بالا میگه.اگه به قیمت تابلو نداد نخر ازش.برو سکه بخر پولتو. سکه نه اجرت داره نه مالیات دو ...

اره واقعا حق با شماست

گفتم اون که داره میفروشه چه فرقی براش داره

منم اگه از طلافروش بخرم باید کلی پول اضافه بدم

ولی به قول شما به حرف و حدیث بعدش میارزه

ایشون می‌خوام از دوستش بخره طلافروشی نیست ک .  طلا دست دوم در طلافروشی اگه بخوای بخری من جایی ...

ازدوستش بخواد بخره بله فقط پول طلا ب قیمت فروش روتابلو،اماطلافروشی طلا بدون اجرتم ارزون نمیده فقط پول اجزت نمیگیره،اطرافیانم مدام میخرن میدونم

اره واقعا حق با شماست گفتم اون که داره میفروشه چه فرقی براش داره منم اگه از طلافروش بخرم باید کلی ...

اره عزیزم اصلا و ابدا اررش نداره.

شما هرچقدر پول داری سکه بخر

راحت و آسوده!

شما اگه الان طلای ایشون رو بخری هر بار سر و گردنت ببینه با حسرت نگا میکنه میگه وای طلاهای نازنینم چقد خوشگل بودن چقد دلم براشون تنگ شده و از این اراجیف و یجوری ممکنه حرف بزنه که انگار طلاهارو مفتی داده به شما و ممکنه ناراحتی و کدورت بوجود بیاد.

حالا ممکنه ایشون اصلا اینجوری نباشه ها اینا همه احتماله‌

خودت بسنج ببین چیکار کنی بهتره.

اره دیگه  منم میگم پول طلاش اینقدر نمیشه

عزیزم از خود طلافروشی هم دست دوم و بدون اجرت بخوای بخری یه درصدی روی قیمت طلای خام میکشه و بهت میفروشه.این قانونشه.ولی خوب طلافروشی بری فاکتور میده و معتبرتره.اگه آشناست بخر بنظرم