برو دکتر یه نوار قلب بگیر برای احتیاط آزمایش تروپونین هم بده
روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشین آزمایش تروپونین برای چیه؟ممکنه اززداروهای جدید باشه این درد؟قبلشم سردرد داشتم،اون بهتر شد ات ...
آنزیم قلبه
چه مدته ؟؟
چی میگه مصرف میکنی؟؟
روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
وقتی مسکن قوی بخورم ورودی معدم ورم میکنه.درد میکنه. یه دکتری که این داروها رومیداد گفتم و قرص معده ...
دقیقا نمی تونم درست راهنماییت کنم ولی نوار قلب رو حتما حتما بده که خیالت راحت بشه
اسی منم یه سوال بااجازت بپرسم ....من دیشب معده درد داشتم میزد ب قلبم و ب فک و دهنم دردش عجیب بود تنگی نفس وکبودی انگشت پاهم بود ب نظرتون دردمعده میزنه ب فک؟؟؟یا مشکل ازقلبم بوده ازصبم سردرد شدید دارم یه طرف سرم