2777
2789
عنوان

یعنی قلبم درد میکنه؟

619 بازدید | 13 پست

دیشب قفسه سینم درد شدیدی داشت که دردش توی کتفام و شونه چپم پخش میشد.

امروز یکم بهترم ولی هنوز قفسه سینه و‌شونه چپم درد داره.

به نظرتون‌ از قلبه؟برم دکتر؟کسی‌تجربه این دردو داشته؟

برو دکتر یه نوار قلب بگیر برای احتیاط آزمایش تروپونین هم بده

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
برو دکتر یه نوار قلب بگیر برای احتیاط آزمایش تروپونین هم بده

ببخشین آزمایش تروپونین برای چیه؟ممکنه اززداروهای جدید باشه این درد؟قبلشم سردرد داشتم،اون بهتر شد ات درد بیشتر شد دیشب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشین آزمایش تروپونین برای چیه؟ممکنه اززداروهای جدید باشه این درد؟قبلشم سردرد داشتم،اون بهتر شد ات ...

آنزیم قلبه 

چه مدته ؟؟ 

چی میگه مصرف میکنی؟؟

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...
آنزیم قلبه  چه مدته ؟؟  چی میگه مصرف میکنی؟؟

درد مال دیشبه،الان بهتره.

داروها رو الان دو‌سه روزه مصرف میکنم.

برای درد مفاصل و‌تقویت بدن

ب ۱ ۳۰۰

فرورال

امپرازول

کلیدینیوم سی

گاسترودین

آرترودین

آلندرونیت(هفته ای یدونه)

امگا ۳(هنوز نخوردم)

د۳ هم ماهی دوتا

مشکل معده داری؟؟ 

پشت کمرت هم درد داره؟؟

مشکل معده داری؟؟  پشت کمرت هم درد داره؟؟

وقتی مسکن قوی بخورم ورودی معدم ورم میکنه.درد میکنه.

یه دکتری که این داروها رو‌میداد گفتم و قرص معده هم داده.

این درد بیشتر قفسه سینمه،میزنه به شونه چپم.دیشب کتف راستم و پشتمم درد داشت.

درد قلنج معده رو‌میشناسم،خیلی تجربه داشتم.

میترسم این قلب باشه.

وقتی مسکن قوی بخورم ورودی معدم ورم میکنه.درد میکنه. یه دکتری که این داروها رو‌میداد گفتم و قرص معده ...

دقیقا نمی تونم درست راهنماییت کنم ولی نوار قلب رو حتما حتما بده  که خیالت راحت بشه

اسی منم یه سوال بااجازت بپرسم ....من دیشب معده درد داشتم میزد ب قلبم و ب فک و دهنم دردش عجیب بود تنگی نفس وکبودی انگشت پاهم بود ب نظرتون دردمعده میزنه ب فک؟؟؟یا مشکل ازقلبم بوده ازصبم سردرد شدید دارم یه طرف سرم 

اسی منم یه سوال بااجازت بپرسم ....من دیشب معده درد داشتم میزد ب قلبم و ب فک و دهنم دردش عجیب بود تنگ ...

احتمال زیااااد میدم قلبتون بوده.درد قلب میزنه به فک و گلو دهن.حتما حتما برید دکتر متخصص.حس میکنم فشار خونتون بالا هست.درسته؟

احتمال زیااااد میدم قلبتون بوده.درد قلب میزنه به فک و گلو دهن.حتما حتما برید دکتر متخصص.حس میکنم فشا ...

چندوقت پیش اکو دادم  متخصص قلب گفت ببر ب متخصص مغز واعصاب نشون بده چیز یگه ای نگف منم پیگرنشدم

چندوقت پیش اکو دادم  متخصص قلب گفت ببر ب متخصص مغز واعصاب نشون بده چیز یگه ای نگف منم پیگرنشدم

آخه میگین دردش به فک و دهن میزد.اینا نشونه درد قلبی و‌فشار بالاس فکر میکنم.باز پیش متخصص برید.من تخصص ندارم ولی از اطرافیان شنیدم و دیدم