2777
2789
عنوان

روزه ی ماه رجب!

699 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

فردا اولین روز ماه مبارک رجب هست ، اول فضیلت روزه ماه رجب رو میگم و بعد راه حلی که در روایت برای افرادی که دوست دارن روزه بگیرن ولی به هر دلیلی براشون میسر نیست رو هم مینویسم (ان شاء الله که استفاده کنید) 

شیخ صدوق -علیه الرحمة- (متوفی قرن۴) در حدیثی با سند صحیح از امام رضا -صلوات الله علیه- نقل میکند که :

حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ إِبْرَاهِیمَ بْنِ إِسْحَاقَ رَحِمَهُ اللَّهُ قَالَ حَدَّثَنَا أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّدٍ الْکُوفِیُّ عَنْ عَلِیِّ بْنِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِیِّ بْنِ فَضَّالٍ عَنْ أَبِیهِ عَنْ أَبِی الْحَسَنِ عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا ع قَالَ: مَنْ صَامَ أَوَّلَ یَوْمٍ مِنْ رَجَبٍ رَغْبَةً فِی ثَوَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ وَ مَنْ صَامَ یَوْماً فِی وَسَطِهِ شُفِّعَ فِی مِثْلِ رَبِیعَةَ وَ مُضَرَ وَ مَنْ صَامَ یَوْماً فِی آخِرِهِ جَعَلَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ مُلُوکِ الْجَنَّةِ وَ شَفَّعَهُ فِی أَبِیهِ وَ أُمِّهِ وَ ابْنِهِ وَ ابْنَتِهِ وَ أَخِیهِ وَ أُخْتِهِ وَ عَمِّهِ وَ عَمَّتِهِ وَ خَالِهِ وَ خَالَتِهِ وَ مَعَارِفِهِ وَ جِیرَانِهِ وَ إِنْ کَانَ فِیهِمْ مُسْتَوْجِبٌ لِلنَّارِ .

ترجمه : از امام رضا علیه السلام نقل شده است که فرمودند: هرکس روز اول ماه رجب را با نیت و هدف پاداش الهی روزه بگیرد، بهشت بر او واجب می‌شود و هرکس روز میانی ماه رجب را روزه بگیرد  شفاعتش در مانند دو قبیله ربیعه و مضر پذیرفته می‌شود و هرکس پایان ماه رجب را روزه بگیرد، خداوند او را از پادشاهان بهشت قرار می‌دهد و شفاعتش را در باره پدر و مادر و دختر و برادر و خواهر و عمو و عمه و دائى و خاله و آشنایان و همسایگانش بپذیرد گرچه در میان آنها مستحقان دوزخ باشند.

الصدوق، ابوجعفر محمد بن علی بن الحسین (المتوفى381هـ)، الأمالی، ص19، ح2، الناشر: مؤسسة الأعلمی،الطبعة: الأولى،1430 هـ - 2009 م.

القمی، ابی جعفر الصدوق، محمد بن علی بن الحسین بن بابویه (المتوفى381هـ)، عیون أخبار الرضا (ع)، ج1، ص291، ح40، الناشر: رضا مشهدی، الطبعة: الثانیة، 1363 ه. ش.

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

حالا کسانی که نمیتونن روزه بگیرن ، ائمه صلوات الله علیهم فرمودند هر روز صدقه بده اگر باز هم نتونستید هرروز صد بار این ذکر رو بگید ... 

شبهات و سوالات عقیدتی تون در موضوعات مختلف مثل[خدا و...] رو از من بپرسید... سعی میکنم به بهترین وجه پاسخ بدم ان شاء الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزه قضا دارم میگیرم فردا. صواب داره یا فقط تکلیفمو انجام دادم؟ منو نمییگره اینا😢

حالا کسانی که نمیتونن روزه بگیرن ، ائمه صلوات الله علیهم فرمودند هر روز صدقه بدن تا خدا ثواب روزه اون روز رو بده بهشون اگر باز هم نتونستید فرمودند هرروز صد بار این ذکر رو بگید ... 

من روزه قضا دارم میگیرم فردا. صواب داره یا فقط تکلیفمو انجام دادم؟ منو نمییگره اینا😢

آرع واسه منم سواله کسایی که روزه غذا دارن چی میشه تکلیفشون؟

نڱاهش حرف مےزد...‌") یه صلوات واسه شادی حالم و شادی خودت لطف کن بفرس🙃❤️‍
آرع واسه منم سواله کسایی که روزه غذا دارن چی میشه تکلیفشون؟

حالا کسانی که نمیتونن روزه بگیرن ، ائمه صلوات الله علیهم فرمودند هر روز صدقه بدن تا خدا ثواب روزه اون روز رو بده بهشون اگر باز هم نتونستید فرمودند هرروز صد بار این ذکر رو بگید ... 

این اعمال مستحبی رو هم میتونید انجام بدید در این ماه مبارک .

دقیقا

دقیقا

من سرچ کردم اینو گفتش 

انجام روزه قضا در روزهای استحباب روزه‌داری:

پرسش :گرفتن روزه‌ی قضا در روزهایی که روزه گرفتن مستحب است به این نیت که هم روزه قضا گرفته و هم از ثواب روزه مستحب بهره‌مند شود، چه حکمی دارد؟

پاسخ :با داشتن روزه قضا روزه مستحبي نمی‌توان گرفت اما می‌تواند در روزهايي که روزه آن مستحب است نيت قضا کند. انشاء الله از ثواب روزه مستحبي نيز بهره‌مند خواهد شد.

نڱاهش حرف مےزد...‌") یه صلوات واسه شادی حالم و شادی خودت لطف کن بفرس🙃❤️‍
من سرچ کردم اینو گفتش  انجام روزه قضا در روزهای استحباب روزه‌داری: پرسش :گرفتن روزه‌ی قضا ...

دیگه همون برسم قضاهامو بگیرم. انشاالله که خدا خودش رحم میکنه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️