2777
2789
عنوان

چطوری به شوهر خود حرص بدهیم!؟🤣🙊

2691 بازدید | 73 پست

خانومای با تجربه و سیاست دار  وقتی که با همسرتون بحثتون شده و ازش بخاطر حرفاش یا کارهاش ناراحت و قهرین چطوری رفتار میکنید؟ چطوری عوض اون حرص دادن هاشو در میارین؟

من خودم که فقط بلدم قهر کنم حرف نزنم اونم نهایتشش ۳ساعت بعد اون خندم‌میگره و آشتی میکنیم و پرو تر از قبل میشه🤦🏻‍♀️🤣

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو با دوستای دخترت لاو بترکون یا با داداشی پدری چیزی 😂 انقدر لاو بترکون حتی اگه باش اشتی کردی 

مردا از زنا حسودترن فقط بروزش نمیدن 😂👌🏼

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
برو با دوستای دخترت لاو بترکون یا با داداشی پدری چیزی 😂 انقدر لاو بترکون حتی اگه باش اشتی کردی  ...

متاسفانه قلب مشکیه زیاد نمیرم بیرون ولی تو فکرمه این کارو بکنم

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
الان خانوم‌ها میان میگن ارایش کن لباس تنگ بپوش جلوش رژه برو تحویلش نگیر🤣🤣🤣🤣🤣حالا ببین کی‌گفتم

🤣🤣🤣🤣 این کار کلاسیک ما خانوماس که دیگه ضایع شده و دستمون رو شده 

یکی میگفت نهار نمیزارم ب خونه نمیرسم ب لباس هاش نمیرسم

به نظر من دعوا بد تر میشه و‌خود ادم محکوم میوفته 🤣