2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3200 بازدید | 66 پست

چقدر دردناکه..

منم تجربه داشتم به نوع دیگه یعنی تا اینجایی که میدونم حضوری نبوده ولی خب یه قلب زن مگه چقدر طاقت داره؟

من که گفتم این بلا رو سرم اوردی انشالا یکی سر خواهرت که ناموسته بیاره بفهمی چقدر سخته🙂

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیرینت ایرانسل من متن پیاماروهم نشون میده؟چجوریه یکم توضیح میدین؟

ن فقط میگه ک فلان ساعت پیام دادی یا زنگ زدی ب این شماره ها

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
گوشیو بردار ببر خونه پدرت که ببری دادگاه دست خالی نباشی مهریتم بگیری 

پیشنهاد خوبیه باید فرصت گیر بیارم ک نفهمه برداشتم

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

من نمی دونم این آدمای خیانت کار چی از دنیا می خوان که انقدر موش و گربه بازی در میارن و مدام استرس اینو دارن نکنه کسی بفهمه و آرامششون رو فدای هوس و تنوع طلبیشون می کنن چه زن،،چه مرد.خود شوهرت تشنج کرده این همه استرس و تنش ارزشش رو داشت؟؟

خودت رو نجات بده.اون به خودشم رحم نمی کنه،،چه برسه به تو.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
مگه پیام برای فعالسازیش نمیاد اگه دسترسی نباشه باید چیکار کرد؟

میگم گوشی رو چندروز برداره بزاره هم اون بگرده یکم اون استرس بکشه اینم با خیال راحت ب کارش برسه

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
ن فقط میگه ک فلان ساعت پیام دادی یا زنگ زدی ب این شماره ها

بنظرم اگه گوشیو برا مدرک ببره که متن و عکس هم توش باشه بهتره

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
برم براچی دیگ معلومه ک بار اول خیانتش رفتم میگف ببخش شوهرم بزور برده بودتم

خوب این ی علتی داره چه مرد چه زن خیانتشون دو حالت داره یا کلن طرف ذاتش اینجوریه یا ی کمبودی داره 

چطوری تو ماشن شندد گذاشتی

گوشی خودم ضبط صدا فعال کردم و مثلا تو ماشین جا میزارم گاهیم قایمش میکنم

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
چطوری ضبط کردی تو ماشین

پایین گفتم بخون عزیزم

من نمی دونم این آدمای خیانت کار چی از دنیا می خوان که انقدر موش و گربه بازی در میارن و مدام استرس ای ...

ممکنه تشنجش برا این بوده که دیگه نمیتونه باذفلانی حرف بزنه

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
سخنان کلید مرد دکتر حبشی رو گوش کردم ، اینجور دکتر گفتن مقصر زن هست 😕😕

چرا تقصیر منه رابطه ما خیلی خوبه هیچ مشکلی نداریم همه چی داریم ذاتن زن مهربون و‌خون گرمی هستم 

گرم مزاج هم هستم 

ممکنه تشنجش برا این بوده که دیگه نمیتونه باذفلانی حرف بزنه

😑😑

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//