2777
2789
عنوان

خریدار حواله های ایرانخودرو

398 بازدید | 36 پست

سلام اگه حواله ایرانخودرو به اسمتون دراومده یا کسی میشناشید که به اسمش دراومده و نمیخوادش من حواله اش رو خریدارم با قیمت بالا  معرفی کنید شیرینی هم به معرف میدم

پارس و۲۰۷ روچند میخرین

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواب طرح مادران اومده یا ن

ب مادرا پیامک برنده شدید دادن؟؟؟

واسه من زده درحال بررسی واسه بقیه زده برنده نشدید ی پیامم از ایران‌خودرو برام اومده دیگه نمیدونم

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
جواب طرح مادران اومده یا ن ب مادرا پیامک برنده شدید دادن؟؟؟ واسه من زده درحال بررسی واسه بقیه زده ...

برنده شدی برو نگاه وضعیتت کن بازم اگه برنده شدی من خریدار حوالم بهم زنگ بزن

برنده شدی برو نگاه وضعیتت کن بازم اگه برنده شدی من خریدار حوالم بهم زنگ بزن

این پیامک دیروز ظهر برام اومده یعنی برنده شدم؟؟؟

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
۲۱۰تا ۲۲۰

پارس کلا ۲۶۰میلیون سود داره

یعنی حاضری به خاطر ۵۰ تومن ۳ماه پول بزاری و دردسرشو به جون بخری؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
جواب طرح مادران اومده یا ن ب مادرا پیامک برنده شدید دادن؟؟؟ واسه من زده درحال بررسی واسه بقیه زده ...

چه پیامی اومده بگو تا بهت بگم برنده شدی یانه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم