2777
2789
عنوان

تجربه ی من از میکرونیدلینگ با کوکتل و میکرودرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10767 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم... من بخاطر جای جوش که از قبل داشتم و منافذ باز میخواستم پیش دکتر میکرونیدلینگ انجام بدم ولی داخل اینترنت سرچ کردم خیلی ترسیدم. درد نداره؟ چند روز قرمزی داره اخه میترسم کسی بیاد و ببینه... خلاصه کلی استرس گرفتم ممنون میشم راهنماییم کنی

سلام عزیزم... من بخاطر جای جوش که از قبل داشتم و منافذ باز میخواستم پیش دکتر میکرونیدلینگ انجام بدم ...

عزیزم درد اصلا نداره قرمزی تا دو روز دارع

وزن اولیه۸۶وزن فعلی 74وزن هدف 65 🦋💪🏻🌱
من دستگاهشو خریدم گلی

خوشگل خانومی، میشه اسم دستگاهشو بگی؟ و اینکه اسم کوکتلی ک میگردی چی بود؟🥰

من میخوام درمارولر بخرم، برای پوست بدن، لک جوش دارم رو بازو و باسنم و جوش زیرپوستی😑

بنظرت چی بخرم و چیکار باید بکنم

اگه حوصلت کشید راهنمایی کن منه بی تجربه رو🥺

سلام خوبی

خانم جان 

به سوال داشتم من میکرونیذلینگ خریدم 

اما کوکتل پول نداشتم بخرم 

میشه میکرو نیددلینگ خالی به صورت زد 

و اینکه بعدش چی بزنم ؟بلافاصله کرم بزنم 

خدا خیرت بده ج بده 

سلام خوبی خانم جان  به سوال داشتم من میکرونیذلینگ خریدم  اما کوکتل پول نداشتم بخرم  ...

اشکالی نداره. کوکتل یه جور دومینگ محسوب میشه، اما بدون کوکل هم میتونید از مزایای میکرونیدل استفاده کنید. میتوتید ازین ماسکهای ورقه ای هیالورونیک که قیمت مناسبی هم داره تهیه کنید و ۵ دقیقه بعد اتمام کار، روی پوست بذارید‌. البته بگم که واقعا میسوزه اما بعدش خوب میشه. من خودم آمپول ویتامین ث بجای کوکتل روی پوستم میریختم و میکرونیدل انجام میدادم. البته نمیگم که توصیش میکنم چون ممکنه پوستتون حساس باشه. میخوام بگم اونقدرها سخت نگیرید.