2777
2789

دوساله یه جفت مرغ عشق شوهرم گرفته البته نمیدونم نر و ماده ان یا همجنس ان از کجا بفهمم نر و مادگیشونو؟ فقط ارزن بهشون میدم چی باید بدم؟چرا تخم نمیزارن پس از رنگ نوک هاشون بعضیا گفتن نر و مادگی معلومه فکر کنم جفت باشن ولی چرا تخم نزاشتن دوساله....ب قفس نگاه میکنم دریچه آه میکشد  

اسی من سالن دارم 

اینا نر و مادن 

دیدی جفت گیری کنن ؟

بعدم فقط ارزن میدی میخای تخم هم بذارن ؟؟؟!!!😑

باید کلسیم .ویتامین .غذاهای مقوی .میوه و ..... بدی تا تقویت شن

بی زحمت اون پارچه رو هم از دور قفس دربیار بنداز زیر قفس اگه میخای کثیف کاری نکنن 

زندان درست کردی افسرده میشن 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اسی من سالن دارم  اینا نر و مادن  دیدی جفت گیری کنن ؟  بعدم فقط ارزن میدی میخای تخ ...

دقیقا چیا بدم بخورن؟؟ معاشقه دیدم نوک تو نوک میشن ولی بیشتر دعوا دارن انگاری زیاد جفت نیستن سبزه سمت زرده میره ولی زرده ازش فرار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چیا بدم بخورن؟؟ معاشقه دیدم نوک تو نوک میشن ولی بیشتر دعوا دارن انگاری زیاد جفت نیستن سبزه سمت ...

پس جفت نیستن  

باید  نرتو عوض کنی 

چون طوطی ها خودشون جفتشونو  پیدا میکنن  زوری نیست 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴