2777
2789

جوجه

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !

جوجه

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه س ببین زیر جیشش رو دست بزن قشنگ لمسش کن دوتا استخون ریز و تیز اونجاس؛ ببین اگر فاصله استخونا نز ...

هنوز تازه گرفتمش دست بزنم می‌ترسه ممنون از راهنماییتون

هنوز تازه گرفتمش دست بزنم می‌ترسه ممنون از راهنماییتون

نه بابا نمیترسه از چی بترسه طفلکی

من خودم پرورش کوکاتیل داشتم از همینه هر سوالی داشتی دربارشون بگو راهنماییت کنم  راستی جای دونش رو‌مکانیزه بگیر دیگه ریخت و پاش نمیشه و اسرافم نمیشه

مکاتیزه جوریه دونها رو‌میخوره آشغالاش میفته زیرش تو‌محفظه ش ولی این جای دونها آشغالاش رو همیشه میریزه تو قفس و تو خونه همیشه باید تمیز کاری کنی

موفق باشی

جوجه  نروماده‌ هم از عکس تشخیص داده نمیشه احتمالا بهتونم اشنا نیست ترسیده

جدا ترسیده؟

ولی من وقتی میام داخل اتاق راحت غذاشو میخوره بدون ترس هنوز دوروزه گرفتمش

نه بابا نمیترسه از چی بترسه طفلکی من خودم پرورش کوکاتیل داشتم از همینه هر سوالی داشتی دربارشون بگو ...

آخه گفتن باید بزاری دوهفته به محیط خونه و خودت عادت کنه و فلان و این حرفا

برای جای غذا ام اوکی حتما میگیرم👍