2777
2789

من یه نقاشم🌈

دعوتتون میکنم به آموزش نقاشی رایگان حتی اگه اصلا چیزی بلد نیستی ولی از نقاشی لذت می‌بری میتونی یاد بگیری هر جایی اثری زیبا خلق کنی 😊

پیشنهاد می کنم یه سر بزن👇😉

آموزش نقاشی ساده 

اسی من یه نقاشی کشیدم رو چوب انقد باحال شده ولی نمیدونم چطوری بفرستمش

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا بفرستیش عزیزم تو نی نی سایت؟ 

اره میخام ببینی نظر بدی

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂
باشه حتما بیای پی وی من تو کانال گذاشتم؟ 

باش میام همونجا

سلام دوست من  خودم رنگ روغن کار کردم ولی کانالم فعلا آموزش های ساده هست اگه دوست داری عضو شو ...

حتما عضو میشم 😃

یه سوال چون خودم رنگ روغن کار کردم

میخواستم بدونم وقتی زمینه رنگ روغن رو کار کردیم اگه

خشک نشد نمیتونم روش کار کنیم یا میشه کار کرد؟

آخه من آموزش مجازی دیدم وقتی نت قطع شد فقط زمینشو کار کردم دیکه موند واسه موقعی که وصل شه ادامش رو 

کار کردم

نقاشیم تو تاپیک هست میتونی ببینی 

گل میخرم واست 🥀خودم برات پرپر میکنم ، سر مزارت                 ❤️‍🩹❤️‍🩹😭😭😭
حتما عضو میشم 😃 یه سوال چون خودم رنگ روغن کار کردم میخواستم بدونم وقتی زمینه رنگ روغن رو کار کردی ...

خوش اومدی عزیزم🌈

ببینید رنگ روغن به دو شکل میتونید کار کنید

خیس در خشک

خیس در خیس

اگه آموزش های باب راس دیده باشی (همون آقا مو فرفریه😁)  در مدت کوتاهی یک تابلو کامل میکنه اون سبک خیس در خیسه یعنی بقول شما قبل خشک شدن لایه های بعدی میزاری خیس در خشک خب خیلی بیشتر طول میکشه 

کلیپ های باب راس دانلود کن نگاه کن تکنیک های خوبی برای رنگ روغن یاد میگیری ♥️

خوش اومدی عزیزم🌈 ببینید رنگ روغن به دو شکل میتونید کار کنید خیس در خشک خیس در خیس اگه آموزش های ...

ممنون بابت اطلاعات خوبتون 🌹🌹🌹

گل میخرم واست 🥀خودم برات پرپر میکنم ، سر مزارت                 ❤️‍🩹❤️‍🩹😭😭😭