2777
2789
واااای آدم اول باید از همسایه و مکان باغش مطمئن باشه بعد شب با زن و بچه بمونه

دقیقا خمین اتفاق نو چمستان هم افتاد

از دیوار ویلا بالا رفتن و …

اونم سرچ کنید میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت هشت سال پیش همچین اتفاقی توی جنگل فندوق لوی اردبیل هم اتفاق افتاد که چند تا خانواده رفتن گردش، 15 نفر ریختن مردشون رو کتک زدن و بستن به درخت و به زن و دختراشون تجاوز کردن، چند نفر رو گرفته بودن و یه عقدشون فراری بودن، دیگه نفهمیدم اونارم گرفتن یا نه، ولی اون ماجرا هیچ جا درج نشد، توی گوگل هم نیست، از طریق افراد منطقه ماجرا پخش شد

من خودم خمینی شهری ام از دیروز که فیلم علفزار رو دیدم حالم خیلی بده واقعا حقشون بوده اعدامشون کنن افغانی هم نبودن آشغالا از همشهریامون بودن ولی آشغالا بویی از شرافت نبردن تو اینترنت زده ۴ نفرشونو اعدام کردن اتفاق مال سال ۹۰ هستش ولی میگن تعدادشون بالاتر بوده پس چرا اونا رو اعدام نکردن

نذاشتن تو خود شهرمون از جزییات باخبر بشن مردم

♡خدایا شکرت♡

من خودم خمینی شهری ام از دیروز که فیلم علفزار رو دیدم حالم خیلی بده واقعا حقشون بوده اعدامشون کنن اف ...

عزیزم همه که خبردار شدند.

همه جا این اتفاق نیفته.

اونایی که همراهشون بودند و اعدام نشدند تجاوز نکرده بودند و متهم ردیف دو بودند

گفتن سه تاشون زناشون رو طلاق دادن

عزیزم الان نیازی بود این تاپیک را بزنی؟

فکر نمیکنی نبش قبره؟

مال یازده سال پیشه بعد چرا تیتر به اسم خمینی شهره چرت به اسم همون فندق لو نزدید؟

برام سواله