2777
2789
عنوان

برا اولین بار قراره یه درسو بیوفتم

990 بازدید | 27 پست

خامن ترم سه ام درس مدنی سه که سه واحدیم هس فردا امتحان دارم نه در طول ترم خوندم نه شب امتحان اصلا سر کلاسش هم نبودم تا حالا

فردا میدونم که میوفتم این درسو .اولین بارمه تا این سن درسی رو میوفتم چه مدرسه چ دانشگاه همیشه با نمره ۱۹ ۲۰ پاس کردم .

بنظرتون خیلی بده؟ درس سه واحدی افتادن؟یا اصلا درسی افتادن؟میخوام برگه سفید بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حذف پزشکی بزن

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

حالا تا صبح که وقت داری

بشین فقط جاهای مهمشو بخون

شاید با ده پاس شدی

بعدم نه زشت نیست

ولی از الان تا صبح هرجاییش که مهمه رو بخون (حفظ نکن ، مثل داستان یا یه مطلب علمی بخون اینجوری بیشتر توذهنت میمونه ) بعدم فردا برو شانستو امتحان کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد❤... لطفا درخواست دوستی ندید
چطوریه عزیزم روشش؟ حذف پزشکی چی هست 

سر جلسه امتحان نمیری 

میری دکتر ی گواهی میگیری تو سایت آموزش قسمت درخواست ها درخواست حذف پزشکی میزنی یا میری آموزش دانشکده درخواست میدی 

عکس گواهی رو میزاری کلا درسو حذف میکنن از کارنامت 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️