2777
2789

من پارسال آریا بودم... خوب بود...

ولی اول اپادانا، بعد اروند و آریا خوبن...

بقیه جاها رو خبر ندارم

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن داداشم ،البته بچه دوم و فقط میزارن ،اما خیلی تمیز بود و خیلی هم بهش رسیدن زود سر پا شد

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
من پارسال آریا بودم... خوب بود... ولی اول اپادانا، بعد اروند و آریا خوبن... بقیه جاها رو خبر ندارم

اشتباه کردم منم خصوصی نرفتم ،برادومی فقط سز اونم خصوصی بیمارستانا دولتی انگار ارث پدرشون و از ادم میخوان

زن داداشم ،البته بچه دوم و فقط میزارن ،اما خیلی تمیز بود و خیلی هم بهش رسیدن زود سر پا شد

جدی؟ خدا کنه پول ندارم برم دیگه خصوصی اولی رو خصوصی یودم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
جدی؟ خدا کنه پول ندارم برم دیگه خصوصی اولی رو خصوصی یودم

زن داداشم اولیش و جای دیگه آورد اصلا راضی نبود ،اما خدایی خیلی از این تعریف میکرد ،مامانمم خیلی سال پیش اونجا سزارین کرده بود خیلی راضی بود

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
زن داداشم اولیش و جای دیگه آورد اصلا راضی نبود ،اما خدایی خیلی از این تعریف میکرد ،مامانمم خیلی سال ...

منم‌اولی آریا بودم راضی نبودم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
اولیش کجا بود

اسمش و دقیق یادم نیست فکر کنم الزهرا یا یه چیز تو این مایه ها