2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه يا من يا كارت!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 71 پست
استارتر واقعاااا خدایی شرایطت تو خیلی عالیه. من اگه با این شرایط بودم فکرم رو درگیر نمیکردم . یکم ...

شايد چون خواهرش با من رفتار بدي داره حرصم درمياد دركل ادم حسودي نيستم خيلي دوسدارم ب بقيه كمك كنم ولي خب اصلاااااا ب من توجه نميكنه خواهرشوهرم فقط ميخاد اذيتم كنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙂شوهرش با گاو فرق نداره خيلي ببخشيد

سالن تراپی تون کجاست عزیزم من موهام خشکه و وز راهی هست درست شه دوس ندارم صاع صاف شه چون حالت داره خوشم میاد

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
شايد چون خواهرش با من رفتار بدي داره حرصم درمياد دركل ادم حسودي نيستم خيلي دوسدارم ب بقيه كمك كنم ول ...

شوهرت معلومه خب پولداره تو خرج کن جای خواهر شوهرت 

کارش چیه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
شوهر خوبی داری ولش نکن همین که دست و دل بازه و اخلاقش و اینام که میگی خوبه و همه چیش بچه هم داری؟ ...

شوهرم خيلي خوبه خيلي دوسم داره ولي وقتي سروكله خواهرش پيدا نيست تا مياد دعوا ميندازه 

بچه ندارم هنوز 

بعضي وقتا ميگم كاش مستاجر بوديم كاش خيلي وضعمون بد بود ولي اينجوري نبوديم باهم😞

شايد چون خواهرش با من رفتار بدي داره حرصم درمياد دركل ادم حسودي نيستم خيلي دوسدارم ب بقيه كمك كنم ول ...

میدونی شما یه زن قدرتمند و مستقلی.خداروشکر شرایط خیلی خوبی داری.به نظرم همه این ها حسادت برانگیزه.برا همین اذیتت میکنه.

مهم نباشه برات .میدونم خیلی سخته.ولی سعی کن رابطه ات خیلی با اقات خوب بشه تا حداقل تحمل این سختی ها آسونتر بشه برات.

من تقریبا مثل شما بودم اما با این تفاوت که ما وضع مالیمون خوب نبود اصلا.🥲

شوهرت معلومه خب پولداره تو خرج کن جای خواهر شوهرت  کارش چیه

درواقع باباش پولدار بود باباشم فقط ب پسرش ميده. ب دخترش توجهي نميكنه فقط بهش خونه داده با ماشين

كار شوهرم هم خريدو فروش ماشينه هم فروشگاه ابزار و پمب و موتور برقو اينا داره 

همم كه باغ ميوه و اينا دارن…

میدونی شما یه زن قدرتمند و مستقلی.خداروشکر شرایط خیلی خوبی داری.به نظرم همه این ها حسادت برانگیزه.بر ...

خودت كاركن عزيزم الانم دير نيست من اصلا نيازي ب پول شوهرم ندارم هم خودم شاغلم هم وضع بابامم خوبه دوتاخواهريم خيلي حواسش هست بهمون 

توام كاركن نيازي ب مرد نداشته باشي

.استارترعزیزسلام

یه آموزشگاه توشهرخودمون ۵میلیون وپونصد پولی که باخون دل جمع کرده بودم ازم گرفت تا کراتین بهم آموزش بده.پول روهم‌کامل ازم گرفت .آموزش فقط سه جلسه داد که دوجلسش توضیحات بدرد نخور ومزخرف وجلسه عملیش هم ناقص .هیچی الان بلدنیستم پولمم رفته .بنظرت بی خیال پولم بشم؟برم جای دیگه آموزش؟یااینکه قید این رشته روبزنم؟

خودت كاركن عزيزم الانم دير نيست من اصلا نيازي ب پول شوهرم ندارم هم خودم شاغلم هم وضع بابامم خوبه دوت ...

اره منم دوس دارم خوب پول دربیارم ولی باید مهارت بلد باشی

شما سالن رو با درآمد خودت زدی این لاین کارش خوبه؟

میپرسم چون میخوام یه مهارتی رو برم یاد بگیریم تو لاین زیبایی و اینا 

استارترعزیزسلام. یه آموزشگاه توشهرخودمون ۵میلیون وپونصد پولی که باخون دل جمع کرده بودم ازم گرفت تا ...

عزيزم اون خيلي نامرد بوده اينكارو كرده بيخيالش شو ب نظرم من قبلا تاپيك زدم شغلمو رايگان ياد ميدادم بخاطر كمك ب خانوما برو از لينكي ك تو تاپيكام هست عضو كانالم شو رايگان اموزش ببين وققتتو با ادماي كثيف تلف نكن

خودت كاركن عزيزم الانم دير نيست من اصلا نيازي ب پول شوهرم ندارم هم خودم شاغلم هم وضع بابامم خوبه دوت ...

من شرایطم بعد از چند وقت اوکی شد.الان معلمم.ولی اون موقع دانشجو بودم .اوایل ازدواج.میخوام برم سراغ یه شغل دوم‌ولی نمیدونم چی برم