2777
2789

ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﮔﺪﺍﯼ ﺳﺮ ﮐﻮﭼﻤﻮﻥ ﻏﺬﺍ ﺩﺍﺩﻡ ☺️

ﺍﻣﺮﻭﺯ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺭﺩ ﻣﯽ ﺷﺪﻡ..

ﮔﺪﺍﻫﻪ ﯾﻪ ﮐﺘﺎﺏ ﺑﻬﻢ ﻫﺪﯾﻪ ﺩﺍﺩ 📚

"ﭼﮕﻮﻧﻪ ﺁشپزی ﮐﻨﯿﻢ؟"  😐😐😂

خیلی دوس دارم از جمله‌ی:

''شما متوجه عرایض بنده نشدید'' استفاده کنم

ولی نمیدونم چرا همیشه میگم

چرا حالیت نیس اسکل خان؟😂😂

ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﺍﻻﻍ ﭼﺮﺍ ﮐﻠﻮﭼﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺧﻮﺭﻩ؟

ﭼﻮﻥ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﻻی ﺩﻧﺪﻭﻧﺎﺷﻮ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﻨﻪ!

ﺗﺎ ﺍﮐﺘﺸﺎﻑ ﺑﻌﺪﯼ ﺧﺪﺍ ﯾﺎﺭﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﺗﺎﻥ😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه عدد بین ۱۰ تا ۲۰ انتخاب کن.

اون عدد رو با ۳۲ جمع کن.

حاصل رو ضرب در ۲ کن.

حاصل رو منهای ۱ کن.

حالا چشماتو  ۵ ثانیه ببند.

همه جا تاریک شد. درسته؟

ما اینیم دیگه😜😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

شبای قبل از امتحان خیلی عجیبه

همه چی حال میده، خوردن خوابیدن، فیلم دیدن، ظرف شستن، جارو کشیدن، حتی مهمون اومدن..😁😝

اگه نذر هایی که دانشجوها و دانش آموزا

تو فصل امتحانات میکنن به جا آورده میشد

.

.

.

فقیری تو جهان نمیموند 🤦‍♂️😂😂😂

ميگم شما که تحصيل کرده ايد بيشترتون الان ليسانس داريد ازتون ميپرسما 🤔

اگه تاريخ انقضاي سم تموم بشه، به نظرتون سالم ميشه يا سمّی تر؟ 😐😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

صحبت های دو کلاغ قبل از رفتن به ماه عسل:

کلاغ نر: غاار

کلاغ ماده: غاااااار؟؟

کلاغ نر: پَ نَ پَ! هتل 😂😂😂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌

با استفاده درست و به هنگام از «به من چه»،

خودتون رو در مقابل شنیدن «به تو چه» بیمه کنید 😝🤣🤣

‏زمان مدرسه به ما می گفتن فردا برگه امتحانی بخرید بیارین ازتون امتحان می خوایم بگیریم

مثه این بود که به اعدامی بگی برو طناب بخر دارت بزنیم😂

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
تولدت مباررررررک😍😍😍😍

ممنون😍😍😍

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.