2777
2789

همسایمون زن وشوهرخیلی بامحبت ان وصعمیمی خیرشون ب ادم میرسه تو همه چیز خیلی شوخی میکنند جلوبقیه اصلا واسه همدیگه تریپ غیرت برنمیدارن  فرهنگشان این طوری برامون کیک آورد من ظرفشور با پیتزا درست کردم بردم زنه خونه نبود شوهرش خیلی تشکرکردو گفت قربونت برم  زحمت کشیدی شوهرم جلودر بوده شنیده خیلی بهش برخورده رفتم خونه داشت غرمیزد فحش میداد ب من گفته حق نداری دیگه سلامش کنی بنده خدا منظوری نداشت کلا خانواده خون گرم هستن مدل حرف زدنشان این طوری منم همیشه باهاشون چشم تو چشم میشم نمیتونم سلام علیک نکنم شوهرم حق داره ب نظرتون ب نظرم حساسیت بی مورده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست شوهرمنم اینطوره ب من میگفت عزیزم 

شوهرم بدش نمیومد میگف فرهنگشون ابنطوره

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )